Diane McClintock: dziewczyna zakochana w Andrew Ryanie, ale po pewnym czasie odchodzi od niego, ze względu na jego zachowanie. Została zraniona podczas incydentu w Restauracji Kaszmir. Zostaje zabita przez Franka Fontaine'a, ponieważ odkryła jego sekret.
Jasmine Jolene: Prostytutka z Ogrodu Ewy, która zostaje zabita, po tym jak oddaje dziecko Andrew Ryana.
Wybieram diane McClintock Jej jest mi bardziej szkoda
Kto wygra? Tajemniczy "zwykły mieszkaniec Rapture" walczący z Ryanem czy przestępca, szmugler, bogacz?
trochę bez sensu,bo paradoksalnie atlas to fontaine ale pod przykrywką rebelianta który to chce obalić rządy ryan'a i żeby ubodzy mieszkańcy mogli być na równi z wszystkimi innymi.
głosowałem na:Atlas'a i jego "życiowy cel"
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Te dwie postacie są osobno, ponieważ różnią się i każdą można lubić na swój sposób. Można lubić Atlasa jako postać - osobę pomagającą, walczącą z Ryanem, nie zważając na fakt, że Atlasa nie ma
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-06, 22:25
Moim zdaniem wygra Atlas, zjednał w sobie więcej ludzi. (Chociaż jak dla mnie to troche bez sensu ta ankieta bo
Spoiler:
Atlas to ta sama osoba co Frank
)
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Andrew Ryan dzięki niemu miasto powstało jak i upadło, choć oszalał na punkcie "tajemnicy położenia miasta"to miał dobre intencje w tym wszystkim, bo chciał dobrze dla ludzi ale wyszło jak zwykle czyli upadek miasta.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-09, 19:05
Andrew Ryan, postać fajniejsza bardziej "psychiczna" i to one jak już powiedział wrzod master stworzył Rapture.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum