Wysłany: 2009-12-17, 18:44 Po zainst patcha 1.1 spolszcz gra pokazuje tylko logo...
jak w temacie... i nie odpala się dalej .. cały czas tylko logo widnieje..
za pierwszym razem jak odpaliłem było ok zadziałało.. ale było 1.0 i angielski...
a po zainstalowaniu tego patcha 1.1.pl ściągniętego (mam PG wersje oryginał dziś zakupiłem wcześniej jakoś mnie na grę nie wzięło.. .:P) ...
Wiem że taki temat był ale odpowiedzi nie było znaczacej...
Wdg mnie nie oplaca sie instalować patcha 1.1
ja jakoś cała gre przeszedłem bez niego i nie miałem żadnych błędów.
więc olej go i zainstaluj normalnie gre (1.0) i doinstaluj spolszczenie
[ Dodano: 2009-12-18, 20:51 ]
No i niestety ... samo spolszczenie na 1.0 działa i się odpala ... ale nie ważne na jaki sposób próbuje wgrac 1.1 i ciągle to samo... a próbowałem
1. spolszczenie ---> patch 1.1 en
2. patch 1.1 en ---> spolszczenie
3. patch 1.1 pl
4. patch 1.1 en ---> patch 1.1pl
5. spolszczenie ---> patch 1.1 pl
nic z tych 5 nie trybiło wiec gram na 1.0 i spolszczenie.
Rozwiązanie problemu jest proste, otóż po instalacji patcha gra podmienia skrót, zamiast do pliku "Bioshock.exe" wiedzie on do dodatkowego zainstalowanego razem z patchem pliku "BioshockPL.exe" który jest najwyraźniej uszkodzony. Wystarczy w skrócie do gry wykasować litery "PL" i po kłopocie, a gra będzie nadal po polsku.
Eeee link nie działa. Przekierowuje na rapidshare, a późn iej pisze "The file could not be found. Please check the download link. "
Ale najpierw wgrywałem spolszczenie, grałem, później problem z sejfem, wgrałem patcha 1.1 i nie działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum