Witam, mam na imię Iza, mam 26 lat, obecnie kończę studia na reżyserii dźwięku w Poznaniu. Moje zainteresowania to oczywiście muzyka, praca z dźwiękiem, programowanie syntezatorów, gry. W przyszłości zamierzam zajmować się tworzeniem dźwięku do gier. Pozdrawiam.
Ja również witam. Jeśli chodzi o płeć żeńską to na forum jest około 10 kobiet z 903 użytkowników (przynajmiej tych co taką płeć wybrali w profilu). Jednakże mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej.
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-09, 20:02
Jasny gwint ale sie was tu napłodziło ludzie. Dawno nie odwiedzałem tego forum. Czas to nadrobić. ps. witam nową.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
moja płeć pozostanie tajemnicą dla nowych.(bo starzy wiedzą w jakiej formie o sobie na początku pisałam).
Strasznie trudne te studia muszą być. bo 26 lat i jeszcze studiujesz.
damn! Black peaple is hard to spot lol
Cytat:
"Why cant I just hug a woman with my legs in friendship?" --Ellen Page
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum