Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-09, 19:51
Ja jestem stary i nadal mam pewne wątpliwości co do twojej "pułci"
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Lubię muzykę eksperymentalną, elektroniczną, improwizowaną, czasem słucham też metalu czy rocka. Moje ulubione gry to wszystkie gry Monolith- Blood, F.E.A.R., Condemned Criminal Origins, a także oczywiście Bioshock, S.T.A.L.K.E.R. i oczywiście Doom i mnóstwo innych FPS. Gram tylko w fpsy, nie lubię strategii ani RPG.
Grałam w Project Origin, ale mnie trochę rozczarował. Nie ma takiego klimatu jak pierwszy Fear, chociaż momentami było straszniej. Może jeszcze będzie Fear3.
F.E.A.R 2: Reborn to cztery nowe misje w trybie dla pojedynczego gracza. Nowe przygody bezpośrednio związane są z wydarzeniami, które mogliśmy poznać w podstawowej wersji gry. W trybie dla wielu graczy czeka nas natomiast „Slow-Mo Deatchmatch”, czyli nowy "powerup", dzięki któremu podczas sieciowej rozgrywki będziemy mogli spowolnić na krótki czas naszych przeciwników smilies/smile.gif Gra jakoś teraz wychodzi. Ciekawi mnie czy ten dodatek zakończy fabułę smilies/Up_to_something.gif
Wysłany: 2010-05-09, 23:58
A w TF2 grasz?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
mam pytanie. Kupiłem pierwszą część feara, ale nie mogę grać w multi. trzepa zrobićupdate, ale nie może znaleść serwera. Ewentualnie- czy to co można pobrać ze strony CDA to to samo multi?(bo tam jest samo multi, bez single)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
S.T.A.L.K.E.R. tak, giera wymiata, teraz trza czekać na nowy dodatek bądź kontynuacje (i mod Lost Alpha do SoC) Grasz w gry od Valve? Nie musi to być odrazu TF2
Wysłany: 2010-05-10, 20:27
O właśnie planuje kupić Stalkera, pierwsza część albo drugą. Tylko teraz zaczekać na kaske trzeba.
O kurde, będzie Fear 3! I pojawi się Paxton Fettel, którego brakowało mi w Fear2. I Alma urodzi aliena. Czad.
Gry od Valve- no Half Life przecież. Nie znam TF2, poza tym nie gram drużynowo.
Szkoda, że Condemned 2 wyszła tylko na konsolę. Nowy Silent Hill też jest tylko na konsolę, kolejna gra, którą chciałabym mieć- Ju-On The Grudge (to jeden z moich ulubionych horrorów) też tylko na Wii.
Wysłany: 2010-05-11, 23:14
Phazey napisał/a:
Half Life
Już Cie lubie.
lubisz horrory?, dead space jest dla ciebie idealny,gęsty, brutalny i ten klimat podobny do"Obcy-ósmy pasażer nostromo",wchodzisz do pomieszczenia ale nie jesteś pewna czy tylko ty tam jesteś normalnie perła wśród survival horrorów.
osobiście czekam na "dwójkę" z niecierpliwością.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum