Mam parę pytań, przechodzę grę 3 raz i chciałbym mieć "wszystko" co można było mieć więc:
1. czy da się zdobyć jakoś "muzę cohena" bez zabijania go i czym ona jest?
2. czy da się przywrócić usunięte plazmidy - czytałem że niektóre zostały usunięte z gry takie jak teleport.
3 widziałem też plazmid który powoduję niewidzialność gdzie można go zdobyć??
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-10-12, 22:03
Ale jeśli chodzi Ci o skrzynie z muzą Cohena to musisz go zabić ponieważ ma przy sobie klucz.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-10-30, 19:37
Tańcząca para będzie ale Cohena chyba nie, chociaż jak dobrze pamiętam to jak się spaliło jego dzieło to nawet jak zabiliśmy go wcześniej to ożywał, więc nie mam do końca pewności z jego mieszkaniem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Zabiłem Cohena, otworzyłem skrzynkę z jego muzą, byłem u niego w mieszkaniu i spotkałem tańczącą parę. Cohena w mieszkaniu nie było - co jest logiczne, gdyż zabiłem go wcześniej.
Wysłany: 2009-11-12, 15:16
No to skoro Cohen nie wyskoczył to masz pecha, jak będziesz następnym razem przechodził BSa to nie zabijaj go w Forcie Frolic tylko w jego apartamencie.
Wysłany: 2009-11-12, 20:07
Będziesz mógł do niego wejść, jest tam maszyna Power to the people i chyba nagranie, no i pare innych rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum