Co wy na to żeby sie co roku wszystkie osty likwidowały?
dokładniej:
1)jak ktoś ma "nie koniecznie" poważniejsze przewinienie
2) jeśli przez rok uzbierał 1 osta to spoko ale 2 to już zostają
sory za format tematu ale chcę to jak najszybciej napisać, bo trza iść spać.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-12-15, 19:23
A wiem dlaczego chcesz żeby tak było, ponieważ sam masz jeden i to ciebie wkurza (to jest twoja skaza !!!). Przyznaj się, że chcesz mieć skasowanego i koniec [kropka].
Moim zdaniem ten pomysł jest taki sobie, ale zaczekajmy na opinię innych użytkowników.
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-12-15, 21:22
Już macie tego więcej XD
Beliar napisał/a:
@Vesper, co takiego, prócz kilku linijek spamu, wniosłeś do tematu ?
Szczerze mówiąc Beliar, nie wiem czy jest sens ciągnąć dalej temat skoro on ma osta i chce miec go skasowanego Lepiej ostrzerzenie skasować czymś pożytecznym dla strony niż czekać cały roku !!
Przerzuciłem tutaj, bo jakoś to bez sensu wyglądało. Odpowiedź na posta napisanego później w poście napisanym wcześniej?! //Szynek
@Vesper, co takiego, prócz kilku linijek spamu, wniosłeś do tematu ?
Vesper napisał/a:
Moim zdaniem ten pomysł jest taki sobie
Czytanie ze zrozumieniem Chociaż fakt, uzasadnienie mogło być nieco bardziej obszerne
Sory winetou, ale gdy ja pisałem posta i gdy ja wysłałem posta to ostatniej dopiski nie było Więc bez takich mi tu. A Vesper pokazał, że nie ma za grosz honoru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum