Obecnie piszę opowiadanie mniej/więcej oparte na grze "Crysis". Chciałem prosić forumowiczów o pomoc, a mianowicie o jego lekturę oraz podzielenie się refleksjami na temat tegoż; również słowa krytyki (byle nie za ostrej ) czy praktyczne wskazówki są mile widziane. W razie, gdy zdecydujesz się pomóc, napisz do mnie wiadomość, a wyślę tekst mailem (nie chcę umieszczać go na forum, gdyż ma ok 14 stron druku czcionką 10 )
Za wszelki "support" z Waszej strony będę ogromnie wdzięczny, bo pomoże mi to dostosować tekst do gustu czytelników
Wysłany: 2011-01-05, 22:24
Hm, ja wiem że to Off Topic i można pisać o czym się chce ale nie uważasz, że forum Crysis'a byłoby bardziej adekwatnym miejscem dla takiego opowiadanka?
Mam już multum kont na różnych forach, skrzynka pocztowa jest zalewana przez spam i chciałbym uniknąć zakładania kolejnego na forum, z którego poza tym celem miałbym w ogóle nie korzystać Co innego BioShock City <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum