W dziale grafiki w opcjach, w panelu po lewej stronie, mam wszystko włączone, oprócz:
1) Trybu okienkowego (wiadomo co to)
2) DirectX 10.0 (też wiadomo co to, ale nie mam Visty ani tego DirectXa)
3) Force Global Lighting (niby z angielskiego czaję, ale co włączenie tej opcji zmienia?)
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-09-27, 21:13
Jedno pytanie... o co chodzi ci w tym temacie Bo znalazłem w nim co prawda jedno pytanie:
Martinoff napisał/a:
) Force Global Lighting (niby z angielskiego czaję, ale co włączenie tej opcji zmienia?)
na które mogę ci udzielić od razu odpowiedzieć: http://www.tweakguides.com/Bioshock_5.html <- zajrzyj na sam dół a w tłumaczeniu: po włączeniu tej opcji zyskasz trochę FPS'ów, gdyż trochę inaczej będzie działać oświetlenie (Zresztą na screenach masz wszystko pokazane).
Już na niego odpowiedziałeś. Chodziło mi o tą opcję Możesz zamknąć.
P.S. Piłeś? Nie mogę Rano do pracy jadę samochodem, więc... ale już wkrótce weekend oj będzie się działo, zwłaszcza w sobotę /// PiotrWPrzeczytaj swój post powyżej...powoli... /// Martinoff Moim skromnym zdaniem wszystko jest ok, może ciut chaotycznie, ale wiadomo o co chodzi Jak dla mnie, bomba! /// PiotrW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum