nie działa, tera jak ja potrzebuje pomocy nikt sie nie odezwie
może ktoś wie jak to zrobić, moze mi ktos przejdzie te misje wyśle save'a
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-20, 16:56
A przesłuchałeś wszystkie nagrania z okolicy wiesz nagrania doktorów i w ogóle bo czasem niemożna podnieść bo niemasz o tym żadnych informacji !
Jesli pomogło to mów jeśli nie to Ci wyśle sejwa
[ Dodano: 2007-12-20, 17:47 ]
a mozesz przejsc na moim save'ie?
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-20, 19:03
Pewnie że przejde (jesli sie da ) tylko mi daj Sejva i heja. Chyba ze chcesz to ja przejde u siebie i Ci wysle na maila ale mam wolnego neta i wysylanie może troche trwać!
no to ja wysle ci go jutro jak przyjde ze szkoly... xD ok?
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-20, 20:40
Spoko tylko wyslij na mojego maila:albert.sasza@wp.pl(niepamiętam czy go dawałem w profilu do wyświetlanai czy nie )
Albo wiesz co ja jutro przejde to i Ci wysle na mailam bo zanim bym odebrał to od Ciebie i potem miałbym Ci to wysłać to jużby był nowy rok . POZDRO
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-12-21, 09:54
I to jest okropnie denerwujące.. walczę z ołowianym (a na tym levelu ma karabin) i próbuje go trafić spopieleniem, a tu nagle dostaje oko bezpieczeństwa A nie mam za wiele ammo, bo tylko granaty i te heat seeking RPG, a chce je sobie na Tatusia zostawić...
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-21, 21:12
Przecierz ja Ci wysle bo już go mam (dam Ci swojego sejva jest tuż po zabraniu preparatu)
tylko daj mi swojego maila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum