Wysłany: 2008-09-01, 17:47
Po pierwsze, nie wiem, czy chodzi Ci o tem w Olimpie, czy o ten w Fort Frolic. Po drugie, odpowiedzi na oba pytania znajdziesz w temacie "Niespodzianki".
Jeśli pomogłem, postaw piwo.
Ostatnio zmieniony przez Szynek 2009-10-12, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi mi o ten w Olimpie, problem w tym, że już zabiłem wcześniej Cohena w Fort Frolic (więc motyw z tym, że zejdzie i mi je otworzy chcąc zobaczyć co się wyprawia odpada), a jak się wróciłem poźniej w to miejsce i to nawet pod postacią BigMadafuckaTatuśka to drzwi są nadal zamkięnięte. Szukałem jakiegoś przycisku w całym tym pomieszczeniu ale nic takiego nie znalazłem. Więc jetem ciekaw, a nawet byłbym rad gdyby dało się je otworzyć mimo to, że się zabiłego wcześniej tego niedoszłego artyste. No chyba, że to jest nie możliwe.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-09-01, 21:08
Niestety nie idzie się tam dostać bez pomocy Cohena no chyba że użyjesz cheatów ale jak na razie nie znamy sposobu jak zrobić tak aby one działały, więc radze przejśc jeszcze raz (na prawde warto ja kończe właśnie przechodzić 10 raz ) i nie zabijac Cohena w Forcie Frolic.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum