Omg. Co to lista złote przeboje Niedźwiedzkiego...?
6/10
Mimo, że kiedyś Nirvany słuchałem do upadłego nigdy mi ta piosenka specjalnie nie podchodziła.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Brzmienie gitar jest beznadziejne, rozumiem, że nagrywanie mikrofonem od Skypea jest bardziej trv niż wizyta w studiu, no ale litości...
Także blackowego growlu nie lubię za specjanie - bardziej mi podchodzi deathowy, bardziej zbliżony do ryku (w tym się wokal z Vadera specjalizuje).
3/10
- totalnie zjechane brzmienie (czy oni słyszeli o czymś takim jak mikser?)
- monotonia
- nie rozumiem ani słowa xD
Daemonia Nymphe - Daemonos
http://www.youtube.com/watch?v=9tFPGTIr0Zw
Całkiem niezły zespół z grecki grający coś co dzisiaj się określa jako folk gothic - kiedyś to była normalna muzyka starożytnej Grecji.
Tak mi się nasunęło jakoś jak tego twojego słuchałem.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum