BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: PiotrW
2008-08-12, 21:42
Nowy Redaktor
Autor Wiadomość
Gangsta 

Piwa: 11/18
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-11, 15:01   Nowy Redaktor

Nie zagadzam się z tym nie nie nie i nie!!!!. Ja tyle postów piszę staram się i żeby jakiś typ z 8 postami miał redaktora? nic nie pomógł żadnych piw a jemu dajecie redaktora jezu chryste -.-

JA OPUSZCZAM TE FORUM I JESTEM WKURZONY!!!!

PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2008-08-11, 15:14   

Masz prawo się nie zgadzać, ale ostateczną decyzję podjąłem ja z Grzybem. To nie liczba piw czy postów decydowała o tym kto nadaje się na nowego redaktora. Owszem, masz dużo piw i postów, wnioskuję, że wiedzy o BS też nie można Ci odmówić. Niestety są też z Tobą problemy, część postów, które piszesz to off-top, a także niejednokrotnie łamałeś regulamin forum. Zresztą nie udowodniłeś mi, że potrafisz się swoją wiedzą o BS podzielić. Twój argument opierał się na tym, że przeszedłeś grę 5-krotnie, a edsonpele, nadesłał kilka swoich prac co było decydującym czynnikiem takiego, a nie innego naszego (administratorów) wyboru.
Dodam jeszcze, że jesteś w tym momencie nie sprawiedliwy, artykuł napisany przez niego jest w porządku, a na ocenianie jego pracy przyjdzie jeszcze pora.

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-11, 15:18   

mam prawie gotową solucje czemu tego nie wziąłeś pod uwagę dużo wcześniej ci pisałem PW-.-

PiotrW 

Wysłany: 2008-08-11, 15:25   

A ja mam solucję do BioShock'a 2... i co, wierzysz mi? Napewno nie, potrzebne byłyby mi dowody. A o solucji pisałeś półtora miesiąca temu, i do dziś nie widziałem nawet fragmentu jej.

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2008-08-11, 15:26   

Gangsta napisał/a:
mam prawie gotową solucje czemu tego nie wziąłeś pod uwagę dużo wcześniej ci pisałem PW-.-

Dlatego:
PiotrW napisał/a:
W trakcie wybierania nowego redaktora, nie będą brane pod uwagę inne zgłoszenia (wszelkie posty, wiadomości gg itp...) niż te nadesłane drogą mail'ową.

PiotrW napisał/a:
Przypominam, że zgłaszamy się tylko drogą mail'ową, posty z tego tematu nie będą brane pod uwagę w trakcie rekrutacji! Powstał on tylko w celu informacyjnym oraz wyjaśnieniu wszelkich wątpliwości odnośnie naboru.

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-11, 15:27   

Dobra ja zakończe tę rozmowę bo to jednak sensu nie ma.....ale jeszcze zobaczymy PiotrW

PiotrW 

Wysłany: 2008-08-11, 15:36   

Grozisz mi? :->

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-11, 15:36   

Skąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąd

Beliar 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-08-11, 17:34   

Przegrywać też trzeba umieć, nie ważna ilość a jakość no i wolny kraj, nie ma czegoś takiego, że ktoś jest lepszy bo ma tyle i tyle postów ;-) Trochę powagi...

Gam 

Piwa: 4/2
Wysłany: 2008-08-12, 10:03   

Oj Gangsta Gangsta... Nie wiem dlaczego w ogole poruszyles temat ilosci postow/piw. To nie ma najmniejszego znaczenia przy wyborze kogos do redakcji. Jak wiele osob napisalo, liczy sie jakosc a nie ilosc. Z drugiej strony sie zastanaow, po co Tobie status redaktora? Zeby moc sie pochwalic? Zaszpanowac innym? To tylko wiecej obowiazkow i duza odpowiedzialnosc. Pomysl sobie ze niedlugo wakacje sie skoncza i witaj szkolo na wesolo(hehe) a pogodzenie szkoly(zakladajac ze masz jakies ambicje z nia zwiazane) i zajmowanie sie badz o badz oficjalnym serwisem jest trudne. Musialbys uwaznie sledzic scene BS(a nie tylko konczyc po raz enty gre), pisac w miare mozliwosci artykuly i jakies inne duperschwance. Chciales byc przyjety? Mogle zajac sie na poczatek recenzj, ktorej na stronie sie nei uswiadczy poki co, zamiast na gruba wode wskczyc i pisac solucje, ktora to czas(aby byla dobra) zajmuje nieporownywalnie wiecej.
Poza tym ostateczny glos maja administratorzy. To w jaki sposob afiszujesz swoje niezadowolenie z powodu wybrania tej a nie innej osoby jest po prostu raz ze strasznie dziecinne, dwa ze niesprawiedliwe bo kazdy mialby prawo obiac to stanowisko(uogolniajac oczywiscie, bo w praktyce nie kazdy ;p). Wygrazanie sie adminom jest po prostu zalosne (nie bierz tego do siebie, to tylko moje zdanie).
To tyle w mojej epistule
Oh, przepraszam za brak ogonkow i kreseczek, ale nie mam polskiej czcionki, upraszam o wybaczenie ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 10:19   

Dobra ja nie zamierzam się kłócić o to ale z pewną osobą wnikamy czy ten jego artykuł "przeciwnicy" nie został "skopiowany"(chodzi o plagiat)....a propo zrobił dwa idiotyczne błędy ale cóż niezły początek kariery....ja powiedziałem swoje

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2008-08-12, 12:45   

Gam napisał/a:
Nie wiem dlaczego w ogole poruszyles temat ilosci postow/piw. To nie ma najmniejszego znaczenia przy wyborze kogos do redakcji

Zwróć uwagę, że edsonpele został nie tylko redaktorem ale i moderatorem, a to już ma duży związek z ilością postów i piw. Inna sprawa, że aby objąć takie stanowisko trzeba być też osobą w miarę poważna i kulturalną, a Gangsta ostatnimi czasy robi wszystko żeby nam udowodnić, że taką osobą nie jest :roll:

Gangsta napisał/a:
Dobra ja nie zamierzam się kłócić o to ale z pewną osobą wnikamy czy ten jego artykuł "przeciwnicy" nie został "skopiowany"(chodzi o plagiat)

Niby piszesz, że nie będziesz wnikał ale mimo wszystko bardzo brzydkie rzeczy sugerujesz, nie mając żadnych konkretnych dowodów. Poza tym skąd miałby to przepisać? Jedyne miejsce w sieci gdzie znajduje się dokładny opis przeciwników to poradnik Gry-Online. Przejrzałem go i jakiś większych podobieństw nie zauważyłem.

Gangsta napisał/a:
a propo zrobił dwa idiotyczne błędy ale cóż niezły początek kariery....

Spróbuj napisać kiedyś jakiś artykuł nie robiąc ani jednego błędu. To jest praktycznie niemożliwe. Według mnie popadasz w obsesję usiłując przyczepić się do czegokolwiek :roll:

PiotrW 

Wysłany: 2008-08-12, 12:53   

Gangsta napisał/a:
z pewną osobą wnikamy czy ten jego artykuł "przeciwnicy" nie został "skopiowany"(chodzi o plagiat)....

Dowody? Czekam...
Szynek napisał/a:
Gam napisał/a:
Nie wiem dlaczego w ogole poruszyles temat ilosci postow/piw. To nie ma najmniejszego znaczenia przy wyborze kogos do redakcji

Zwróć uwagę, że edsonpele został nie tylko redaktorem ale i moderatorem, a to już ma duży związek z ilością postów i piw.

edsonpele otrzymał prawa moderatora (nie tytuł/funkcję) jako członek redakcji serwisu, który składa się zarówno ze strony jak i z forum.

Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 12:53   

Spróbuj napisać kiedyś jakiś artykuł nie robiąc ani jednego błędu. To jest praktycznie niemożliwe. Według mnie popadasz w paranoję usiłując przyczepić się do czegokolwiek :roll:

A od czego jest MS Word :->
I po 1 trzeba mieć zaufanie do tej osoby którą sie wybiera stary olukaj on jest nie całe 3 godziny na forum i już ma MODA i Redaktora? 24 wizyty to żal jest. Po 1 opisać splicera to ja też umiem poradnika ale premie badawcze są"żywcem" wzięte z tegoż poradnika gier on line. Są lekko wyrazy poprzekręcane. Za taki portal o grze to ja dziekuje. I tak nie darze sympatią wielu osób z tego forum.
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2008-08-12, 12:57   

Cytat:
A od czego jest MS Word

Word nie poprawi Ci wszystkiego: nie dorobi przecinków, nie zmieni szyku zdania i co najważniejsze, nie poprawi treści merytorycznej.

Wizzy napisał/a:
I po 1 trzeba mieć zaufanie do tej osoby którą sie wybiera stary olukaj on jest nie całe 3 godziny na forum i już ma MODA i Redaktora? 24 wizyty to żal jest.

Z nadaniem mu tytułu moderatora też się nie zgadzam ale stanowisko redaktora i obecność na forum nie mają ze sobą tak naprawdę nic wspólnego. Zresztą jeśli w którejś z tych funkcji się nie sprawdzi to zawsze można go wywalić. W czym problem?

Wizzy napisał/a:
Po 1 opisać splicera to ja też umiem poradnika ale premie badawcze są"żywcem" wzięte z tegoż poradnika gier on line. Są lekko wyrazy poprzekręcane.

A co miał innego w tej kwesti wymyślić? Ważne, że opis wrogów jest Jego autorstwa. Równie dobrze mógłbyś się przyczepić, że PiotrW splagiatował prawie cały dział "Informacje" :roll:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi