BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: PiotrW
2008-08-12, 21:42
Nowy Redaktor
Autor Wiadomość
PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2008-08-12, 13:18   

Wizzy napisał/a:
I po 1 trzeba mieć zaufanie do tej osoby którą sie wybiera stary olukaj on jest nie całe 3 godziny na forum i już ma MODA i Redaktora? 24 wizyty to żal jest.

Nie przypominam sobie, aby w regulaminie rekrutacji był wymagany czas obecności na forum... Nie każdy musi lubić przesiadywać na forach...

Wizzy napisał/a:
Po 1 opisać splicera to ja też umiem poradnika ale premie badawcze są"żywcem" wzięte z tegoż poradnika gier on line. Są lekko wyrazy poprzekręcane.

Bluźnisz kolego, po Twoich i Gangsty postach specjalnie ściągnąłem ten poradnik, i ja nie widzę jakoś, aby premie badawcze były żywcem przepisane... podaj przykład! Konkretny!

Wizzy napisał/a:
Za taki portal o grze to ja dziekuje. I tak nie darze sympatią wielu osób z tego forum.

Załóż lepszy serwis... o ile mi wiadomo nie mamy monopolu na stronę o BioShocku.

Wizzy 

Piwa: 8/4
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 13:59   

Ja dziękuję. Żegnam wszystkich z tego forum. CYA Powodzenia w dalszych pracach. Zobaczymy na jak długo ten redaktor zostanie na tej stronie i jak dużo artykułów napisze w ciągu miesiąca :] Bo jak na razie nie ma nic do gadania o BioShocku :] Tylko gadanie jednego i tego samego.

Gry-Online Większe obrażenia ++
On Drugi plus do obrażeń

Bardzo te zdania się różnią od siebie no ale nie wnikam szczegóły
Po 2 on sam przechodził grę i badał każdego genofaga i wieżyczkę tylko dla jednego artykułu?
Wątpię...
Na czymś musiał sie wzorować.

Po prostu KAWAŁ DOBREJ ROBOTY :->

Cya wszystkim 8-)
Postaw piwo autorowi tego posta

Gangsta 

Piwa: 11/18
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 14:40   

Dobra Wizzy zostaw w spokoju....Piotr cwany jesteś przez internet chcesz pogadać na realu?Mam kumpla w wawie mogę do niego przyjechać ale z tobą chętnie się ustawię....zobaczymy ile wtedy będziesz mial do gadania...-.-

Gam 

Piwa: 4/2
Wysłany: 2008-08-12, 14:41   

Wizzy, Twoje argumenty sa chybione. To tak jakby wlasnie zarzucic PiotW ze nie przeprowadzal osobiscie wywiadu z tworcami, dystrybutorami itp piszac newsy, tylko opieral sie na czyms innym. Co do nowego redaktora... Jak sobie wyobrazasz w sposob bardzo czytelny opisac te bonusy. Jedyna sensowna rzecz jaka mi przychodzi na mysl to tabelka. Ale i wtedy pewnie tez znajdziesz dziure w calym. Jesli na sile sie szuka czegos zeby sie przyczepic, to we wszystkim sie cos znajdzie.

Gangsta, nie uwazasz ze "odrobine" przesadzasz? Zachowuj sie jak czlowiek i okaz odrobine godnosci -.-' Robisz z tego afere jakby PiotrW conajmniej zbil Twoja mame, albo jeszcze cos gorszego
Ostatnio zmieniony przez Gam 2008-08-12, 14:45, w całości zmieniany 1 raz  

edsonpele 

Piwa: 1/1
Wysłany: 2008-08-12, 14:44   

Gangsta napisał/a:
Dobra Wizzy zostaw w spokoju....Piotr cwany jesteś przez internet chcesz pogadać na realu?Mam kumpla w wawie mogę do niego przyjechać ale z tobą chętnie się ustawię....zobaczymy ile wtedy będziesz mial do gadania...-.-

A to chyba także groźba? :-> Albo źle to interpretuję...
Nawet przez internet widać, że niektórzy są bardziej kulturalni od innych...

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 14:48   

Gangsta, nie uwazasz ze "odrobine" przesadzasz? Zachowuj sie jak czlowiek i okaz odrobine godnosci -.-' Robisz z tego afere jakby PiotrW conajmniej zbil Twoja mame, albo jeszcze cos gorszego[/quote]

"zbil twoja mame" ty masz jakies kompleksy dziecko? Po co włączasz rodziców do tej rozmowy....cofnij się pare postów wyżej i przeczytaj co napisałem..lepiej ci powtórze bo może nie zjadziesz.."Ja się na ten temat wypowiedziałem"

[ Dodano: 2008-08-12, 15:50 ]
edsonpele ty rozumiesz to jako grożbę ja daję to jako informację do administratora

Wizzy 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 14:50   

Ja zakończę temat / Dyskusje bo to do niczego nie doprowadzi. Redaktorem nie chciałem być a do adminów nic nie mam
Tylko to że zły wybór panowie :]
Ostatnio zmieniony przez Wizzy 2008-08-12, 14:54, w całości zmieniany 1 raz  

edsonpele 

Wysłany: 2008-08-12, 14:52   

Nawet jeśli zły to ich wybór. Nikt nie miał na to wpływu. Poza tym jeśli nie będę się sprawdzał to wywalą mnie i wszyscy będą zadowoleni, czyż nie? :-)

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 14:54   

Ty sluchaj ja uważam że musiałeś ostro nakłamać w tym zgłoszeniu....też mógłbym napisać ze znam 5 języków i z polskiego 6 i wymiatasz konkurencję co? Ja chciałem byc uczciwy wobec innych ale najwyrażniej inny dupek to wykorzystał

Gam 

Wysłany: 2008-08-12, 14:54   

Cytat:
"zbil twoja mame" ty masz jakies kompleksy dziecko? Po co włączasz rodziców do tej rozmowy

First of all to nie widze nigdzie zebym wlaczal do tej przepychanki rodzicow. Posluzylem sie tym tylko jako przykladem. Rownie dobrze moglem napisac "ukradl Ci lizaka" albo "sformatowal Ci dysk". Czytanie ze zrozumieniem to pierwsza rzecz ktorej sie uczy w szkole zaraz po alfabecie ;)
Druga sprawa, nie dziecko
Trzecia, skoro sie wypowiedziales to czemu dalej to drazysz? Poza tym juz nie chodzilo mi tutaj o zarzucanie plagiatu czy tego ze rzucasz sie jak nieopierzony kogut o to ze nei dostales redaktora, tylko o osobiste pogrozki o tak blaha sprawe.
Wyjasnione? Dziekuje bardzo

Wizzy 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 14:56   

edsonpele masz moda zamykaj temat :]

edsonpele 

Wysłany: 2008-08-12, 14:57   

Gangsta napisał/a:
Ty sluchaj ja uważam że musiałeś ostro nakłamać w tym zgłoszeniu....też mógłbym napisać ze znam 5 języków i z polskiego 6 i wymiatasz konkurencję co? Ja chciałem byc uczciwy wobec innych ale najwyrażniej inny dupek to wykorzystał

Widać braknie Ci argumentów skoro zaczynasz się wyzywać... Albo masz tak ograniczone słownictwo.
Nic takiego nie pisałem w zgłoszeniu oraz w nim nie kłamałem. A 6 z polskiego miałem nie raz... :mrgreen:
Wizzy: na razie nie widzę takiej potrzeby. Jeszcze nikt nie zaczął tu przeklinać czy coś w ten deseń... A prawo do wypowiedzenia swojej opinii ma każdy.
Ostatnio zmieniony przez edsonpele 2008-08-12, 14:58, w całości zmieniany 1 raz  

Beliar 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-08-12, 14:57   

Ale dziecinada, czekajcie skoczę po popcorn :-)

1. Gangsta, nie wiem czy wiesz, ale za to co piszesz jakby PiotrW chciał to mógłbyś odpowiadać przed sądem ;-) Pewno nie wiesz, to Cię z radością uświadomię :-)

2. Co wy się dojebaliście do niego ? Jesteście tutaj ponad rok i nic nie zrobiliście, on miesiąc i już napisał artykuł ? Trochę powagi, to nie przedszkole ;-)

3. Każdy miał okazję zostać redaktorem, a to, że gówno zrobiliście w tym kierunku i daliście ciała, to nie są podstawy aby obwiniać o to wybierających, czy też wybranego, był lepszy, czy wam ktoś zabronił być jeszcze lepszym? Nie... Może zamiast tutaj pieprzyć głupoty czas wziąć się za siebie, popracować nad językiem... oraz przede wszystkim, kulturą... Swoją drogą jakoś nie wyobrażam sobie tych co wyżej piszą takim tonem jako redaktorów, to bardziej na podwórko sobie pokrzyczeć a nie tutaj pisać takież żale :-)

Gam 

Wysłany: 2008-08-12, 15:02   

Cytat:
edsonpele masz moda zamykaj temat :]

Nie, cicho, jest ok
Cytat:
Ale dziecinada, czekajcie skoczę po popcorn :-)

Ze az sparafrazuje cytat z kasi i tomka "4 wodki poprosze, 4 wodki!"
Cytat:

Zastanawiam sie kto nadal Ci to prawo oceniania czy naklamal w zgloszeniu czy nie? Wlamales sie adminom na maila i wnikliwie go przestudiowales, a pozniej oceniles ze stanem faktycznym? Naprawde mnie to zaintrygowalo :)

Gangsta 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2008-08-12, 15:03   

Do sądu?????Człowiek Człowiek masz mózg?Podaj mi jeden sensowny przykład żeby mnie do sądu podać lol.Zreszta czemu nie.Mogę zabulić te 5 stów za sprawę no problem.....checie zabawy na forum? zapewnić wam żęby "wasz nowy i kochany redaktor i moderator mial zawaby?" Nie ma najmniejszego problemu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi