Wysłany: 2009-03-30, 20:17 Nowy dział: "BioShock - Mobile"
Tak sobie pomyślałem, że w związku z premierą Bioshock'a na telefony komórkowe, przydałby się specjalny dział dla tej wersji. Przecież komórki też są platformą do grania, tak samo jak Xbox, PS3 czy PC, dla których już dawno są osobne kategore na forum. Co o tym myślicie?
Wysłany: 2009-03-30, 20:20
Jestem za, komórka też jest osobną platfromą a skor jest dla PC Xkloca i PS3 to na komórki tez powinno być.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-03-31, 16:48
NIie ma co czekać Piotrze. Byłbyś łaskaw założyć ten dział
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-04-01, 19:04
Czyli przegłosowane.
PS. Chciałbym bardzo wszystkich forumowiczów przeprosić za ten "ŻART" był nie na miejscu i bardzo wulgarny, mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem. Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum