ID: Matt Stevens
Krótkie info: Szesnastolatek (!) zaciągnięty do "Sinclair Solutions"
Opis: Matt jest poważnym, sprytnym nastolatkiem, który powala wrogów na kolana. Szybko zauważa ich słabości, wady i stara się wybrać odpowiednią broń przeciw nim. Do Rapture przybył razem z rodzicami, mając jedenaście lat. Teraz, matka i ojciec zostali zabici, dlatego chętny zemsty chłopak dołączył do Andrew Ryana.
Wygląd: Wysoki, czarne włosy i błękitne oczy. Ubiera się w brązową, skórzaną kurtkę, czarne spodnie i wojskowe buty.
Dziennik audio (a co! Pofantazjować sobie nie można? xD): Witamy w "Sinclair Solutions"
Matt: Odeszli. Atlas i jego banda zabrali moich rodziców, torturowali, a ostatecznie związali i wrzucili do beczki z benzyną, podpalając ją. Moje serce było pełne bólu, rozpaczy, gdy dotarłem do nieznanej mi przedtem części Rapture. Wielki budynek, z którego wybiegli ludzie z iskrzącymi się rękoma. Wślizgnąłem się do środka. Od razu zauważyłem otyłego mężczyznę z czarnymi włosami. Palił papierosa i patrzył się na mnie z zaciekawieniem. Sprawiał wrażenie przyjaźnie nastawionego. "Synu, troszczysz się o nasze miasto?" - spytał. Kiedy powiedziałem jak bardzo troszczę się o nasz wspólny skarb zaśmiał się i krzyknął: "Potrzebujemy takich ludzi jak ty! Pełnych wigoru, młodości, sprytu! Choć, oprowadzę cię, po czym powiem co i jak. Tak przy okazji. Witaj w "Sinclair Solutions."
Spider Daddy
plusy:
bardzo trudno go zauważyć,
jest szybki i zwinny,
trudno go trafić,
lubi zachodzić od tyłu,
szybko atakuje,
niedostrzegalny dla kamer,
odborny na pioruny,
minusy
brak pancerza,
słaba broń,
brak plazmidów,
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-01-28, 19:43
Kilka wytworów mojej wyobraźni .
Genofag
Karłowaty Genofag
Żywe eksperymenty. Prawdopodobnie byli testerami Plazmidów telekinetycznych. Są niskie, ich wzrost rzadko sięga metra. Mają bladą, poranioną skórę i chodzą w laboratoryjnych płaszczach. Podczas ataku próbują rzucać w przeciwnika za pomocą słabo rozwiniętych zdolności telekinetycznych, różnymi przedmiotami. Są niebezpieczne, na szczęście zawsze występują pojedynczo.
Umiejętności:
- Rzucanie przedmiotami za pomocą telekinezy
- Drapnięcia
- Zatrzymywanie pocisków w powietrzu i odrzucanie we wroga
Zalety:
- Potężny atak
- Duża żywotność
- Niska sylwetka (trudno go trafić)
Wady:
- Powolność
- Nie może atakować na zbyt duże dystanse
Maszyna
Elitarna Kamera
Specjalne, wzmocnione kamery. Przy budowie skupiano sie na pancerzu, gdyż jej poprzedniczki łatwo niszczyły się przez kule broni palnej. Pancerz Elitarnej Kamery zrobiony został z grubej warstwy tytanu, co gwarantuje dużą wytrzymałość. Zmieniono też kilka rzeczy między innymi przywoływane przez nią Boty. Teraz każdy przeciwnik atakowany jest przez nowe, Boty Rakietowe.
Umiejętności:
- Przywoływanie Botów Rakietowych
Zalety:
- Wytrzymałość
Wady:
- Wolne ruchy
Maszyna
Bot Rakietowy
Gdy w Rapture zaczęło dochodzić do morderstw, a zwykłe systemy ochrony nie radzily sobie z przeciwnikami, zaczęto prace nad silniejszą wersją Bota Ochrony. Wymontowano karabin maszynowy, a na jego miejsce wstawiono skrzynkę z rakietami, oraz wyrzutnię.
Umiejętności:
- Strzelanie rakietami
Zalety:
- Potężny atak
Wady:
- Często pudłuje
Przywołanie:
- Gdy namierzy nas Elitarna Kamera
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum