Co jak co, ale kuszowy genofag to chyba najgorsze możliwe tłumaczenie crossbow splicer (tym gorsze, że wymyślone przez Polaka).
Sory ale pisałem to o 01:39 i byłem zmęczony a chciałem coś napisać.
Aha można by też regulować zapłatę np. zamiast 500dol i 50 adamu to 200 adamu i 10 dol.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-05, 18:49
OFFTOP się panowie robi, zaraz osty polecą.
Genofag kieszonkowiec:
-zakrada się od tyłu i nas ogłusza łomem lub czymś w tym rodzaju
-bardzo szybki lecz gdy się do nas zbliża chodzi na palcach i jest sporo wolniejszy
-gdy nas ogłusza padamy na ziemie i okrada nas z adama, pieniedzy, broni (oczywiście tylko z jednej z tych rzeczy nie ze wszystkich)
-gdy skrada się za nami słychać jego oddech dzieki temu możemy deprzeć jego atak
-słaby pancerz
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Genofag kieszonkowiec:
-zakrada się od tyłu i nas ogłusza łomem lub czymś w tym rodzaju
-bardzo szybki lecz gdy się do nas zbliża chodzi na palcach i jest sporo wolniejszy
-gdy nas ogłusza padamy na ziemie i okrada nas z adama, pieniedzy, broni (oczywiście tylko z jednej z tych rzeczy nie ze wszystkich)
-gdy skrada się za nami słychać jego oddech dzieki temu możemy deprzeć jego atak
-słaby pancerz
Niełatwo ogłuszyć Big Dady'ego
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wysłany: 2009-07-05, 22:31
Kurcze zapomniałem że robimy to pod dwójke, no to będzie miał dużo siły.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Fałszywa siostrzyczka
Chodzisz sobie po rapture i słyszysz jakiś cienki głos, BD od razu wie kto to i adoptuje LS
gdy już spije adama ze zwłok zamienia się w potwora który znika i atakuje nas od tyłu uszkadza instalację, a DB pada z jękiem na ziemię po czym zmienia się w znowu w LS i czeka na kolejną ofiarę.
[ Dodano: 2009-07-14, 23:18 ]
No co jest nikt nie ma pomysłu
Wysłany: 2009-07-16, 17:25
Genofag kamikadze:
-jedyna broń to materiał wybuchowy przymocowany do klatki piersiowej (jak terrorysta )
-gdy nas zobaczy biegnie bardzo szybko w naszą strone
-bardzo mocny pancerz na tłowiu
-trzeba trafić w głowe żeby go zabić (albo rozwalić pancerz i wtedy wybuchnie lecz to będzie trwać znacznie dłuzej)
-gdy jest już wystarczająco blisko wybucha i zadaje nam takie obrażenia że hej.
Taki drobny offtop, ale nie mogłem się powstrzymać.
-jedyna broń to materiał wybuchowy przymocowany do klatki piersiowej (jak terrorysta )
-gdy nas zobaczy biegnie bardzo szybko w naszą strone
-bardzo mocny pancerz na tłowiu
-trzeba trafić w głowe żeby go zabić (albo rozwalić pancerz i wtedy wybuchnie lecz to będzie trwać znacznie dłuzej)
-gdy jest już wystarczająco blisko wybucha i zadaje nam takie obrażenia że hej.
lego-splicer
wytwór steimana po tym jak go Jack zabił (odrodził się w vita-chamber, ale jeszcze bardziej zwariował)
splicer wygląda jak legoludek i strzela do nas z plastikowego pistoleciku
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Fałszywy Big Daddy
Genofagi którzy nie mogli zabić Big Daddy'ego sami sie nimi stali lecz daleko im do ideału można poznać ze to nie oryginały np. brakiem światła i dziwnym chodzeniem ,zamieniają się tylko w rosie'ich , gdy dojdą do szybu z którego wychodzi LS od razu zabierają ją i wykorzystują a naszym zadaniem jest zabijanie tych (ł)oszustów.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wysłany: 2009-08-16, 00:09
Hmmmm powoli się pomysły kończą.
Opancerzony genofag (bardzo trudno go zabić )pancerz wykonany z czego sie da (nawet z kawałków pancerzy BD)
broń dubeltówka którą zadaje olbrzymie obrażenia + plazmid Security BullsEye .
Ps. zauważyłem że na stronie jest Security Eye a w grze Security BullsEye.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum