Cześć. Trafilem na taką "niespodzianke" jak grałem pierwszy raz ale pomyślalem sobie, że to bląd gry albo coś w tym stylu. Zaczołem grać drugi raz (ale ta giera wymiata ) i z ciekawości poszedłem w to samo miejsce sprawdzić czy znowu znajde to samo... Pawilon medyczny, chyba odział dentystyczny, to miejsce gdzie jak sie wchodzi to po prawej stronie jest wierzyczka rakietowa. Za ladą na podłodze jest kupa gruzu i desek a pod nimi lezy zdjęcie Andrew Ryana tylko częściowo widoczne. Nie dziwiło by mnie to gdyby nie fakt, że świeci, "miga" ono jak przedmiot do podniesienia np. amunicja ale nie można nic z nim zrobić. Ani telekinezą ani granatnikiem Spotkaliście się z tym? Co o tym myślicie?
Sprawdziłem to są to pieniądze i nic więcej.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-27, 10:36
Aaaaa to już wiem gdzie ja to chyba wyciągnąłem "ręcznie", Bouncer ma racje to są pieniądze.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-12-03, 12:17
Te pieniądze mogłyby się nazywać "Ryanki" albo "Rapturianki"
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-12-03, 16:52
Wiem troche dziwne i nie nadaje się do pieniędzy (zrozumiałem to pod koniec pisania tamtego posta).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum