Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-28, 16:55
Wiem, że nie Twoja wina Ale chwali Ci się spostrzegawczość ;] Zdjęcie Jack'a? Chyba nie ma jego zdjęcia w grze Ale mam pomysł jak to rozwiązać, więc nie, sam tekst starczy.
Eee jak użyć kodów? W defuser.ini jest kilkadziesiąt miejsc na podanie konfiga i niespecjalnie chce mi się bawić w wypełnianie wszystkich. A ten pierwszy z brzegu nie działa na f11=fly
Wysłany: 2008-10-05, 10:06
Chodząc sobie po "Arkadii" zauważyłem, że w jednym miejscu widocznym na mapie (screen) nigdy nie byłem. Nie znalazłem co prawda przejścia, za to można sobie zajrzeć do tej lokacji przez szczelinę ukrytą za krzakami (screen). Komuś udało się tam dostać? Czy to w ogóle możliwe?
Wysłany: 2008-10-05, 17:02
Też szukałem wejścia za tą szczelinę, bo z tego co pamiętam za nią jest jakiś pamiętnik, którego za cholere nie potrafię zebrać (telekineza na pamiętniki nie działa, a przynajmniej nie u mnie)
Wysłany: 2008-10-05, 17:57
Już wiem jak się tam dostać. Przejście otwiera się w momencie, kiedy Ryan "gazuje" Arkadię. Jest to po prostu kolejna kryjówka "Posępnych".
Gam napisał/a:
bo z tego co pamiętam za nią jest jakiś pamiętnik, którego za cholere nie potrafię zebrać (telekineza na pamiętniki nie działa, a przynajmniej nie u mnie)
A skoro już przy pamiętnikach jesteśmy, to pamiętałeś o tym w gabinecie Cohen'a w "Fort Frolic"?
Wysłany: 2008-10-05, 21:39
Niestety nie byłem w gabinecie Cohena, po prostu o nim zapomniałem, teraz jak gram to do niego dojdę. A to za tymi krzakami to tak mi wyglądało na kryjówkę posępnych, ale nei potrafiłem się tam dostać. W najbliższym czasie, jeśli będę miał go niezbyt zapchany, to poszperam.
Już kończę robić ot ;p
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-03-04, 21:52
Szynek napisał/a:
Tak tylko zdaje się, że gabinet Cohen'a jest otwarty dopiero po zabiciu go na "Olimpie".
Nie, gdy Cohen zejdzie na dół obejrzeć swoje dzieło wtedy jego pokój z projektorem się otwiera. A ta przy okazji to ostatnio odkryłem w grze Reklame plazmidu "Teleportacja-gdy bardzo się śpieszysz", i teraz pytanie skoro jest jego reklama to czemu go nie ma w grze. Reklame można znaleźć prze pierwszej spotkanej siostrzyczce którą wykorzystujemy ( bez skojarzeń )
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-03-07, 16:51
O nie wiedziałem o tym. Dzięki.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-03-12, 10:05
Nie wiem czy to tak do końca na temat ale chyba wiem skąd twórcy wzięli pomysł na strzykawki siostrzyczek. Poniżej screen z gry Painkiller: Battle out of Hell (niezła sieka swoją drogą)
I co myślicie? Wygląda, jakby Polacy maczali palce w Bioshock'u
Wysłany: 2009-03-12, 16:56
Polacy są wszędzie. He he wreszcie mam nowego neta.
Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-03-12, 16:57
Sasza napisał/a:
Nie, gdy Cohen zejdzie na dół obejrzeć swoje dzieło wtedy jego pokój z projektorem się otwiera. A ta przy okazji to ostatnio odkryłem w grze Reklame plazmidu "Teleportacja-gdy bardzo się śpieszysz", i teraz pytanie skoro jest jego reklama to czemu go nie ma w grze. Reklame można znaleźć prze pierwszej spotkanej siostrzyczce którą wykorzystujemy ( bez skojarzeń )
Podobno twórcy zostawili go na drugą część, bo tak. BTW: na gametrailers.com jest pokazane jego działanie na jednym z gameplayów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum