Lord Braxton
Wysłany: 2009-01-19, 17:56 Niekompletna lista toników
Grajac w wersje Bioshock na PS3 zauwazylem ze w spisie tonikow brakuje paru sztuk czyli lista nie jest kompletna dotego nie ma nic o audio diaries moze dalo by sie zrobic liste wszystkich nagran bo nie tak latwo je znalezc.
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-19, 18:26
Faktycznie brakuje kilku toników, nie wiem jak to się stało, że do tej pory nikt tego nie zauważył. Postaram się jeszcze dziś listę uzupełnić.
Co do dzienników, to jeden z redaktorów swego czasu pracował nad tym artykułem, ale nieszczęśliwie stracił dane ( http://www.bioshock.com.p...php?p=6235#6235 ).
Wysłany: 2009-01-23, 11:15 Uzupelnienie listy
Mam spis brakujacych tonikow nie wiem czy wszystkich :
Fizyczne : EVE SAVER
Inzynieryjne : FOCUSED HACKER ma jedno ulepszenie,HACKING EXPERT tak samo, VENDING EXPERT tez oraz SAFE CRACKER
Bojowe: HUMAN INFERNO i MACHINE BUSTER po jednym ulepszeniu
Jak pisalem nie wiem czy to wszystkie brakujace toniki narazie przeszedlem gre na hardzie ale trofeum za skompletowanie wszystkich tonikow i plazmidow niewpadlo wiec cos musialem przeoczyc.
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-31, 13:16
Brakujące toniki zostały właśnie przeze mnie dodane. Dzięki wielkie za informację na ten temat i sorry, że to tak długo się zeszło (pisałem, że to uzupełnię przeszło 12 dni temu ).
Wysłany: 2009-02-10, 12:52
W koncu zdobylem wszystkie toniki i audio diaries przechodzac gre na Survivor zdobywajac platyne i musze powiedziec ze nie bylo to takie trudne. Nie zharvestowalem zadnej little sister a adama starczylo na zakup wszystkich tonikow oraz plazmidow jedynie nie inwestowalem w upgrady healt i eve nawet starczylo na zakup wszystkich slotow na toniki i plazmidy wiec ten poziom Survivor nie jest jakos taki wygorowany a i oplaca sie nie harvestowac little sister bo i tak starczy adama na wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum