Witam mam do Was prośbę .Posiadam Windowsa 7 ,a co za tym idzie driectaX11 i mam mały problem z uruchomienim funkcji Detali Directa X 10. Poprostu jest nie aktywna. Czy ma ktos z Was jakis pomysł?
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-12-02, 22:52
Najlepiej daj nam całą specyfikacje kompa chociaż tutaj będzie głównie karta potrzebna.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-12-03, 16:15
A opisz nam dokładnie, czy tą funkcje włączasz i ona nie działa czy po prostu nie masz możliwości jej włączenia. Jeśli to pierwsze to powiedz mi jeszcze jakiej mocy masz zasilacz?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wogóle sie nie pojawia i on i off są nie podświetlonea Windows wykrywa że ma directa X 11 bo nie instalowałem 9-ki z żadnej gry ,która mi to proponowała. Zailacz 480W
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum