Ostatnio odczułem pustkę stwierdziłem że nie mam w co grać możecie polecić mi jakieś tytuły.
Oto moja lista:
-Left4Dead
-Assasin's Creed
-Saint's Row 2
-Lost Planet
-Kroniki Riddicka:Assalaut on Dark Athena i coś tam z Butcher Bay
-OverLord
-FallOut 2
-TeamFortress 2
I to by było na tyle możecie mi polecić jeszcze jakieś tytuły i odradzić
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-22, 16:59
Polecam serie Hitman jeśli lubisz pokombinowac podczas gry no i NFS:MW
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-22, 19:28
Znowu? Po cholerę po raz 34809852 pisać to samo tylko w innych słowach? Jest temat o innych grach, ma kilkadziesiąt stron postów, nie możesz sobie poszukać?
Inq napisał/a:
Kurde, ja myślałem, że tu będą jakieś filozoficzne rozważania, a tu:
Cytat:
Ostatnio odczułem pustkę stwierdziłem że nie mam w co grać
Owned.
Ja na początku myślałem, że to jakaś nowa "genialna" zabawa na forum
To działa - wiem ; D
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-22, 21:26
Prawda, albo poszukaj se laske, to też pomaga.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
A darmowy chociaż ,i czy nie podobny do metin'a?A co sądzicie a Prototype?
O właśnie a gracie ktoś w Jedi Academy albo Outcast na multi bo jak tak to możemy jakiś server swój założyć.To tak żeby nie robić nowego tematu.
Prototype odradzam. Chyba, że lubisz gry z przeciętną grafiką, w których chodzisz i nie robisz nic więcej, tylko zabijasz przeciwników. Jedyne co można tam jeszcze robić to wchłaniać (tak WCHŁANIAĆ!! ) ludzi i innych żołnierzy, aby zdobyć ich wspomnienia. Dziwne jest to że każde wspomnienie jest o nas, i.... tylko nas. Wiecie przecież żołnierz powinien mieć też jakieś inne wspomnienia, ale w tej grze chyba nikt nie ma wspomnienia niezwiązanego za nami. Jedyna dobrze przemyślana rzecz, to to, że po wchłonięciu żołnierza który jeździł czołgiem, czy latał helikopterem, zdobywamy jego umiejętności i możemy zmieniać się w jego postać. Zawiodłem się na prototype, oczekiwałem dobrze przemyślanej gry, a dostałem zrobioną jakby na szybko i na odwal się. W skrócie prototype lepiej wyglądał na deskach kreślarskich, niż wygląda w rzeczywistości. Oczywiście to jest tylko moje zdanie.
Polecam ci x-men origins wolverine. Ta gra miło mnie zaskoczyła.
Ostatnio zmieniony przez adamsek333333 2009-06-23, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-06-23, 09:30
Guild Wars jest nie płatny oraz (moim zdaniem) nie jest podobny do metin`a
Może być jeszcze Neverwinter Nights (Świetna Gierka)
-Rainbow Six: Vegas (Podobna do Call of Duty 4 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum