Mam problem. Chciałem sobie zagrać w Bioshocka. Zainstalowałem grę i ją włączyłem. I tu spotkał mnie zawód: nie mam dźwięku gry i dialogów. Mam dźwięk reklam i menu, ale efekty dźwiękowe samej gry mi nie działają. Próbowałem wszystkich opcji. Oto dane techniczne
Win7
głośniki 5.1 (chociaż na słuchawki też nie działało)
Realtek HD Audio (dźwięk ustawiony jak do 5.1, więc chyba poprawnie)
karta Nvidia
zestaw HP
Inne: problemy dźwiękowe mam też w TeamSpeaku i Skypie, bo słyszę drugą osobę jakby miała wodę w ustach (jakby dźwięk szedł przez sub). W TS-e poradziłem sobie, naciskając opcję "Play mono sounds over center speaker when available". Nie wiem czy to pomoże, ale wolę napisać.
Chciałbym zagrać bardzo w tą grę (szczególnie, że na półce grzeje się część druga), ale bez dźwięku to żadne granie.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2012-01-09, 10:39
Próbowałeś z nowymi sterownikami do karty dźwiękowej. Chociaż jak masz zintegrowaną to nie powinno być z nią problemu, ale spróbuj.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum