a ja go oszukałem
tu masz link http://www.xfire.com/video/2081e6/
Poprostu weź Tonik z miejsca, w którym ja stoję na samym początku filmiku. zresztą brata tego doktora też oszukałem xD. Tego co chowa się w zamrażarce.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
NIE istnieje straszne miejsce w Bioshocu jak za 1 razem przechodziłem tę gre ani razu sie nie przestraszyłem a Medical Pavilon to po prostu żenada dużo krwi i tyle
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-05, 16:06
J.Galt napisał/a:
a ja go oszukałem
Nieźle, nie wpadłbym na to.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-03-05, 17:26
W Pawilonie Medycznym (w BS1 jakby ktoś nie wiedział) w Salonie Dentystycznym bodażje, ale pewności nie mam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Soldi
Wysłany: 2010-03-05, 22:16
też mi oszukanie... i tak dostales od niego w pape i tak;p
Najstraszniejsze miejsce, to na pewno Medical Pavilion.Eh ten salon dentystyczny(tak się przestraszyłem, że mu w głowa trafiłem za jednym strzałem ).Wiem, że jeszcze był też taki moment, że chyba genofag stał z tyłu(chyba to było tak, że jakaś mgła była nie pamiętam ;]).Jeszcze pamiętam dobrze moment, kiedy pierwszy raz spotkałem houdiniego i jak stał z tyłu i powiedział "I see you"(prawie tak samo jak w LORT ) i znikł...
Medical Pavillon robi największego stracha dlatego, że to pierwsza godzina gry, jeszcze nie jesteś w tym wszystkim obeznany, masz słaby oręż i czujesz się nieswojo. Fakt, niektóre elementy jak doktor Steinman w gabinecie robi lekkie poczucie grozy, ale założę się, że gdyby twórcy na początku wrzucili gracza w np. Fort Frolic, to on robił by za najstraszniejszą lokację.
Nie trzeba być psychologiem, aby to zauważyć Obok szpitala jest cmentarz lub las jak myślę. Ośrodki badawcze? Chociaż przyznam, że kolejka w Silent Hill 3 jest równie przerażająca...
I tu będę się kłócił Ja pozostaję przy swojej wersji, dodając do tego jeszcze fakt, że każdy ma inne nastawienie psychiczne do horrorów, i każdego straszą inne elementy grozy. Jedni sr*ją na widok wyskakujących z mroku potworów, inni mają schizę widząc przed sobą jakiś ciemny korytarz bez świateł, a jeszcze inni robią w majty jak wchodzą do pokoju z okrwawionymi ścianami, trupami, flakami, mózgami, zombie i totalną masakrą. Mnie na przykład nie straszą zbytnio jakieś cięcie piłą czy inne pełnokrwiste egzekucje, znacznie bardziej działa na mnie gra świateł, ciemność i krzyki, piski itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum