Czy według was cena 800MSP za Rapture Metro Pack (6 nowych mapek, nowe trailsy i acziki oraz tajemniczy "Rebirth") to dużo, mało czy w sam raz? IMO to w sam raz, a nawet za mało;P
Wiecej info: http://www.2kgames.com/cu...ticle/metropack
Jooras bo jest kiepskie tzn. aż tak źle nie jest ale Team Fortress 2 czy Counter-Strike to nie jest.
_________________ Jesus loves me this i know :3
Soldi
Wysłany: 2010-04-27, 22:31
czy ja wiem, czy takie słabe...dla mnie multi jest dobrym uzupełnieniem singla w tym przypadku. Gra się całkiem przyjemnie i w sumie nie wiem, co byście chcieli, aby było w multi
Po pierwsze żeby na wszystkich serwerach były wyrównane rangi tzn. żeby nie było tak jak miałem kiedy ostatni raz grałem że znalazłem się w serwerze w którym większość osób miała powyżej trzydziestej rangi a później kiedy przyszło do gry zrobili drużyny w których po jednej stronie byli najmocniejsi a po drugiej najsłabsi. A żeby nie odchodzić od tematu to sądzę że powinni przestać bawić się w trybie wieloosobowym i wzięli się za tryb dla jednego gracza.
"and have added the Rebirth Feature for players who have reached Rank 50 - using Rebirth, you can rank your character down to Rank 1 and receive a special mask."
Czylli wolicie nie znać poziomu postaci, tak jak w TF2 i counterze? Ocenić ich dopiero po grze?
IMO lvl =\= skills. Grałem z gościami na ok.40-50 lvl, którzy dostawali totalny łomot, nawet mając lepszy sprzęt.
Zgadzam się z Joorassem. Level świadczy jedynie o nowym sprzęcie (no i doświadczeniu), ale nic więcej. Co prawda są lepsze gry multi, ale tu jest to dodatek do singla, a nie np.: jak Bad company 2, który jest grą typu multi i posiada dodatek zwany singlem.
Co do "Rapture Metro Pack" to za 10$ może i się opłaca. Tylko czy można to kupić w Polsce?
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Zgadzam się z Joorassem. Level świadczy jedynie o nowym sprzęcie (no i doświadczeniu), ale nic więcej. Co prawda są lepsze gry multi, ale tu jest to dodatek do singla, a nie np.: jak Bad company 2, który jest grą typu multi i posiada dodatek zwany singlem.
Co do "Rapture Metro Pack" to za 10$ może i się opłaca. Tylko czy można to kupić w Polsce?
Można. wpierw kupujesz punkty na allegro, ok. 45zł, potem w GfW:L wpisujesz kod i ściągasz. Voila!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum