Jeśli chodzi o CS to:
-jest to mod do Half-Life
-Został wydany w 2000 roku,
-Są darmowe wersje,
-stworzono do niego wiele programów do oszukiwania
m.in.:
Aimbot – celownik automatycznie ustawia się na wcześniej ustawiony hitbox (punkt na ciele gracza)
ESP – rozbudowana wersja wallhacka, oprócz widzenia przez tekstury, gracz dostaje m.in. informacje o ilości życia i broni jaką ma przeciwnik
No recoil – niweluje odrzut, który towarzyszy strzeleniu z poszczególnych broni.
No smoke, no flash – odpowiednio wyłącza skutki działania granatu dymnego i granatu błyskowego
Speedhack – pozwala przemieszczać się z dużą szybkością po mapie, bardzo często związany z używaniem mocniejszego ataku nożem
Wallhack – dzięki niemu gracz może widzieć przez niektóre tekstury mapy
Powiedzcie mi czy w multi Bioshock2 spotkaliście jakiś oszustów?
Co prawda, nie zawsze można szybko znaleźć serwer, ale wystarczy trochę poszukać i poczekać.
Jak dotąd nie ma cheaterów ani haxów. A taki np.: Quake 4, czy polski Painkiller roją się od oszustów. Mimo iż jest w Quake4 punkbuster, to i tak gracze grają na serwach, na których jest wyłączony.
A co do DLC to może lepiej już dajmy temu spokój. Kto go będzie chciał kupić to kupi, a kto uważa, że szkoda pieniędzy to niech zachowa to dla siebie.
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Są dwa powody dla których nie ma haxów w bioshocku
1. Gra nie dawno wyszła i jeszcze nikt nie zabrał się za robienie owych czitów
2. Multi jest tak tandetne że nikt po prostu ich nie chce zrobić bo sie nie opłaca
Gra jest w sprzedaży od dokładnie 82 dni i na pewno są ludzie, którzy tworzą bądź nawet już stworzyli różne haxy (najprawdopodobniej). Możliwe, że nie będą jeszcze działać, no ale kiedyś może to nastąpić. To prawda, że multi nie prezentuje nawet średnio-dobrego poziomu, ale nawet do takich starych (mówiąc eufemistycznie) nienajlepszych giermulti jak np.: UrbanTerror robione są programy do oszukiwania. Jak nie dla własnego zysku, to do celów komercyjnych.
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Hmmmmm te dodatki bardziej kaleczą multi niż poprawiają, bo na cholerę mi 50lvl jak byle gostek z elephant gun'em mnie rozwala a właduje w niego dwa strzały i dalej stoi a on jednym rozwala, powoli zaczynam mieć bioshock'a w D.... czemu? przez multi oraz powoli nudną fabułę.
PS.twórcy powinni zrobić inne tło dla fabuły bo rapture robi się nudne ala nie mnie przyszło oceniać przyszłość.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Soldi
Wysłany: 2010-05-02, 15:51
Wizzy_PoWnEd, jesteś takim fanem CS, a nawet nic o tej grze nie wiesz, a wytykasz mi małe błędy literowe. Dodatkowo używasz jeszcze przekleństw - gratuluje wychowania. Jak człowiek nie ma argumentów(bo niestety ich nie masz, bo to co mówisz, to są jakieś brednie), to rzuca mięsem.
Jeśli chcesz dyskutować, to najpierw trzeba do tego dorosnąć, ale widać jeszcze nie nastał ten czas.
Chodziło mi o wyniki w BS2, ale widać ,to za trudne do zrozumienia. Chwalić się wynikami z MW2, to możesz się kolegom z piaskownicy, bo na mnie, to wrażenia nie robi.
PS. Nie jestem fanboyem, tylko wkurza mnie Twoje wytykanie bezsensownych błędów, bo widać ,że na siłę chcesz coś udowodnić.
cholera, ale flame war'a zapoczątkowałem O.o' Może lepiej juz zakończyć temat, kto chce i lubi multi to kupi 6 dodatkowych mapek, kto woli pocinać w BC2 czy inne MW2 to nie kupi i może nawet zjeść płytkę z grą. Wszystko jedno. Stwaorzyłem temat by zobaczyć z kim będę mógł pograć na nowych mapkach i sie troche przejechałem^^.
Hm... Mi ta opcja pasuje Fajnie będzie znowu otrzymywać te ekrany o nowym lev Poza tym, może dodadzą do tej opcji jakieś nowe toniki/plazmidy/upgrade'y?
Soldi
Wysłany: 2010-05-03, 19:26
to ma swoje plusy. Po co ciagle siedziec na najwyzszym poziomie - to nudne. Jka bedzie mozna rozpocząc od nowa, to znowu będzie "frajda" z nabijaniem leveli;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum