Wysłany: 2008-09-14, 21:00
Zapomniałem jeszcze napisać o moim zdaniem najgorszej serii gier wszech czasów, czyli The Sims. Nie mam zielonego pojęcia jak można w to grać. Wielokrotnie już zasiadałem do obydwu części i różnych ich mutacji i zdania nie zmieniłem. Zawsze myślałem, że gry służą między innymi jako możliwość oderwania się od życia codziennego, więc nie rozumiem jak można znajdować przyjemność w zmaganiu się na ekranie monitora z takimi samymi problemami jak w domu/pracy/szkole. Dla mnie to tak jakby pracować przez pół dnia przy taśmiociągu przykręcając nakrętki od butelek, a później przyjść do domu i spędzać resztę czasu przed komputerem grając w "Zakręcacz Butelek 2008 Professional". Nuuuuuda i bezsens. No ale to tylko moje zdanie.
Wysłany: 2008-09-14, 22:35
No ale w simsach miałes czas przyspieszony i mogłes umrzec tylko poprzez spalenie się (przynajmniej w jedynce) bo ile razy próbowałem zabic własnego zioma, raz zamknąłem go w pokoju bez drzwi i okien i tylko kominek był (niczym w jakimś horrorze ) i ciagle w nim paliłem żeby sie mój ziomek spalił ale jakos nigdy mi to nie wyszło, ale ogólnie simsy nie były takie złe.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Doom 3 to był swietny tytuł ładna grafa (nawet dzisiejsze produkcje nie powstydziłyby sie takiej jak miał Doom)
Wahaha, doom3 ma ładną grafikę ? A cóż poza cieniami takiego ten tytuł ładnego posiada ? Tekstury z ery kart graficznych z 32mb na pokładzie ? Albo kwadratowe modele ? Poza naprawdę świetną grą cieni tytuł ten w kwestii graficznej na swoje lata był krokiem w tył A co dopiero do dzisiejszych gier porównywać. Aczkolwiek, fakt, trza przyznać, klimatem doom powalał, szkoda tylko, że przez pierwsze dwie godziny a potem ciągle to samo...
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-06-03, 16:45
Ramzes01 napisał/a:
E bo Szasza jest bez skrupółow
A ja tak was kocham, dobra , jak chceciem ide se.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-03, 21:58
Dobra zapamiętam to sobie. Spale se chate.
Ale serio koniec offtopa. Jedna z najgorszych gier to chyba Full Spectrum Warrior, jakoś mi się tak nie podobało.
Wysłany: 2009-06-04, 15:08
Wizzy napisał/a:
ja osobiście nie cierpię tonego hawka
Mnie się tam podobał aczkolwiek bardziej realistyczny był Skate.
Kiepska gra to jeszcze Projekt Eden.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum