Wysłany: 2010-05-08, 16:43 Najgłupsze sceny/zgony/zachowania/przeciwnicy w grach
Kolejny temat a w tym co głupiego zobaczyliście w grach,ja jak zaatakowałem wrzoda(nie sugerować tego ze mną)w gothic, 1 to ten wpakował się na dach chaty i biegnąc kręcił się w kółko na owym dachu.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
najgłupsza scena- w clear sky. zabijam sobie strieloka, a tu nagle jakiś filmik z jakichś podziemni najpewniej.
http://www.youtube.com/watch?v=P0akI3Q4rSg -to ten filmik.
btw. mam najwyżej oceniony komentarz^^ o zabójczych ruskich telewizorach.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
chodzi o to że te monitory kasowały pamięć stalkerom którym udało się dojść do reaktora,
i zostawali tajnymi agentami projektu"świadomość z"którzy infiltrowali zgrupowania normalnych ludzi w zonie.
PS:nie widzie w tej scenie nic głupiego tylko pokazuje jak strielok stracił pamięć.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-09, 19:42
Half-Life 2 Episode two: zabiłem fast zombie i zawisnął na belce. LINK
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Kiedyś w Mortyrze 3 zwłoki pewnego szkopa zaczęły posuwać się po ziemi. "Płynęły" tak po całej mapie, aż znikły gdzieś za ogrodzeniem. Potem miałem błąd z czołgiem, który nie strzelał (chyba lufe mu zaślepili) i musiałem iść poziom od początku.
Pełno jest różnych niedoróbek w grach. Można by pisać w nsk.
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Kiedyś polskie narracje były po prostu **********, teraz to jest trzeci świat lokalizacji.
Dla przykładu, chociażby Planescape Torment, Sacrifice. Tam aż słychać, ze aktorom to się po prostu podoba. Jak usłyszałem na YT jak brzmi po polsku Mass Effect to mi ręce opadły.
Dobrze, że Assassins Creed zostawili w oryginale. Ten włoski akcent jest bezcenny (Assassino!).
A co do najgłupszych scen na pewno zalicza się tam jedna ze "śmierci" w wozie Mako, gdy się dotknie kawałkiem koła lawy. I ta wkurzająca muzyczka.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
aaaaaa dobra aby poznać swoją w przeszłość stalker'rze soc musisz odnaleźć "doktora" po tym jak wyłączysz emiter w jantarze, jest on w kryjówce strieloka wyjaśni ci część wydarzeń i tożsamość,ale aby wiedzieć skąd masz tatuaż na ręce musisz się udać do elektrowni dalej nie mówię aby nie psuć zabawy i elementu zaskoczenia.
zapomniał bym:w gothic 3 bez path'y strzelałem do trolla z kuszy (i tu zabawne wręcz komiczne) miał mało życia to jak go zastrzeliłem to jego szyja się rozciągnęła zaraz po tym jak upadł miał głowę pod pachą.
drugi przypadek po zabiciu zębaczy i goblinów ich ciała dziwnie się trzęsły i wykręcały.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-05-10, 20:29
Nie będe tutaj już wspominał o BioShocku jedynce i naszych kochanych ragdolach które machały nam na dowidzenia.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum