Właśnie teraz miałem kilka scen:
W Splinter Cellu Conviction jak wciskasz przycisk egzekucji to mi zabilo goscia przez sciane.
A w L4D2 (ulubiony FPS z Zombie) ostatnio mialem ze Tank jakos mnie ignorowal
_________________ This town Deserves a better class of criminal,And i'm gonna give it to them
Hahahahah : )
hehehe hiha ha he heahea
Dawno nie grałem w Left 4 Dead.
Wczoraj grając w Nazi Zombie, zombie przeszedł przez barykade nie rozwalając jej
_________________ This town Deserves a better class of criminal,And i'm gonna give it to them
przypomniałem sobie w fallout 3(kolega opowiadał z praktyk)że wystrzelił rakietę z bazooki w vats'ie to była fajna przybitka jak trafiała bandytę.
wniosek: bazooka+lecąca rakieta+bandyta na trajektorii=krwawa papka .
teraz mój przypadek też z fallout 3 otóż byłem w drodze do fabryki robco i gdy wspinałem się na pagórek(albo byłem w małym kraterku nie pamiętam dobrze)wyskoczył wściekły pies skoczył na mnie, to go zabiłem w vats'sie a jego ciało przeleciało nad mną.
wniosek koleś na dnie krateru+pies skaczący z krawędzi+vats=latający pies???? .
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Podchodzę do przeciwnika a on strzela w moich towarzyszy i zabiłem go nożem
STALKER Cień Czarnobyla i Czyste Niebo
W Zew Pyrpeci nie miałem okazji zagrać ale w dwóch porzednich tak jak w CoD WaW podchodzę do przeciwnika a on strzela w moich towarzyszy i zabiłem go nożem
Soldi
Wysłany: 2010-07-28, 15:43
LordRPG, takie coś, to można we wszystkich grach zrobić. Wystarczy znaleść się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
W Assasin's Creed 2 kiedy gonili mnie strażnicy schowałem się tym balkonie (czy czymś tam) co jest na dachach . Kiedy strażnicy mnie poszukiwali jeden wszedł na ten sznur co jest między budynkami . Potem kiedy przestali mnie szukać strażnik na sznurze zeskoczył i zginął
_________________ "it's a me Ramzes !"
"Drżyjcie i rozpaczajcie na forum zstąpiło zło!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum