Wysłany: 2010-05-25, 19:15 Najbardziej przerażające potwory/mutanty/obcy z gier.
Nowy temat offtopic,powiedzcie mi jaka kreatura i z jakiej gry was przeraziła co zaowocowało chaotycznym strzelaniem po suficie (:D)i/lub wymachiwaniem mieczem przed siebie.
mnie przeraził mutant z dead space z ostrzami wystającymi z rąk(nazwałem go brzytwiakiem)
gdy nie spodziewanie wyskakiwał z wentylacji.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
O tak, Nekromorfy to straszne stworzenia. Ja nienawidzę pijawek ze Stalker'a, za każdy razem kiedy słyszę ich sapanie zaczynam strzelać dookoła. Nie lubię również Facehuger'ów (Aliens vs. Predator) szczególnie w kampanii Colonial Marines, choć w kampanii Yautji również nie są przyjemne ale Plasma Caster (działko naramienne) lepiej sobie z nimi radzi niż M41 (karabin maszynowy Marines).
mnie najbardziej przerażają stwory z Mario: te ślepo idące przed siebie grzybki i zółwie, gotowe zjeść twój mózg, te roślinki wynurzające się ze słabo widocznych rur...brrr...
Pamiętam, że jednym z pierwszych potworów jakich się bałem to takie wielkie meduzy z Duke Nukem 3D. ( http://www.youtube.com/wa...eos=WP_ysiletTE tutaj w wersji live - nawet mi się coś takiego ostatnio śniło jako jeden z gorszych koszmarów, że takie cosie przejęły władzę nad Ziemią. Bez sensu? - może)
Master z Fallouta.
Huski z Mass Effectów.
Hybrydy z System Shocka 2 - za pierwszym razem w tej scence serce walki jak oszalałe - później nie ma się czego bać
Servants z Thiefa 2 - może nie przeciwnik, ale dość niepokojący NPC.
edit:
A no i bym zapomniał - wszystko co się pojawia w Silent Hillach.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum