Chociaż mało grałem (żałuje mocno, ale nie miałem kiedy ) to napewno zaliczę stwory z Silent Hill-a.
Ogółem to mało jest potworów które straszą nie samym wyskoczeniem na ekran z rykiem, tylko takie które zapadają głęboko w pamięć, czasami aż żałuje że nie mam konsoli
Wymienię pare gierek w które bym zagrał:
Fatal Frame, Forbidden Siren, Clock Tower i ostatnio Alan Wake
Oprócz ostatniego wszystkie są na PS2
A jeżeli chodzi o Silenty wolę w odpowiedniej kolejności grać i znajdować ukryte smaczki
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2010-05-28, 23:41
Hmmm jeśli chodzi o najstraszniejsze potwory, to gdy miałem chyba 10 czy 11 lat strasznie bałem się potworów z ShadowMan'a, teraz już nie ale wtedy to czlowiek o mało na serce nie padł.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
W dzieciństwie specyficzny strach wywoływał u mnie Chojrak tchórzliwy pies. Krzyknąłem tylko w scenie z drabiną w FEAR http://www.xfire.com/video/2b5b58/- jeśli chodzi o gry.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
domek9354
Wiek: 25 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 49 Postawił 1 piw(a) Skąd: Fort Frolic
Ja do teraz boje się pijawek ze Stalkera pamiętam jak w nocy szedłem nic nie widać ( szkoda że nie miałem noktowizji ) jak zaczoł mi sapać i w blasku latarki się pojawił to jak się zlękłem to wyłączyłem gre i nigdy do niej nie wróciłem
Ostrzeżenie i ban na 24 godziny. Już zbyt wiele razy powtarzałem Ci, abyś nauczył się wreszcie pisać poprawnie w języku polskim. //Szynek
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-01-28, 19:49
Oprócz Pijawek ze S.T.A.L.K.E.R.-a przerażające są też zmutowane małpy z FarCry i reszta Trigenów. Boję się ich do teraz . Jednak najstraszniejszymi potworami, jakie widziałem w grach są Zarażeni z Penumbra Czarna Plaga. Nic mnie bardziej nie przerażało.
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum