Najbardziej interesującymi postaciami w BioShock'u są według mnie:
Andrew Ryan - Człowiek próbujący stworzyć idealne miasto. Nie udaje mu się, tego dokonać - rola władcy takiego miasta go przerosła - przez co zaczyna popadać w obłęd. Filozof.
Sander Cohen - Najbardziej chora postać w całej grze. Obłąkany artysta. Szczególnie zapadł mi w pamięć jeden z tworów jego strasznego umysłu - wiersz o Króliku.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-27, 19:04
Ro-Bhaal ma racje, jest na zapleczu sklepu z odzieżą leży na albo za komodą oblaną białą farbą.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-11-27, 20:42
A Fort Frolic pełno jest pomieszczeń z ludźmi oblanymi farbami. Koleś siedzi przy biurku, ma na twarzy króliczą maske i ułożoną rękę jakby chciał coś wyciągnąć z lustra.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-11-29, 16:21
Hmmmm nigdy o tym nie pomyślałem, Alicja w krainie czarów, królik którego goniła Alicja. Ciekawe.
Ja nawet w tym pomieszczeniu nie byłem, tak mi się skojarzyło jak twój post czytałem (królik + lustro -> Alicja).
Alicja to piękne imię, swoją droga. Nie wiem, czemu mi się tak podoba.
Diane McClintock - dziewczyna, która przeżyła niezwykłe przygody, choć była zwyczajną osobą w mieście
Kyle Fitzpatrick - pierwsza ofiara szaleństwa Cohena i jego Kwadryptyku
Sander Cohen - geniusz i niebezpieczny maniak Jako jedyny nie chce nas zabić - puszcza nas wolno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum