Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-02-24, 17:28 Najbardziej denerwujący/niebezpieczny przeciwnik
Temat umieściłem w dziale "Bioshock 2", ponieważ mam zamiar rozmawiać o przeciwnikach z obu części.
Który przeciwnik jest waszym zdaniem najtrudnieszy do pokonania, straszny lub po prostu denerwujący?
W ankiecie nie umieszczałem Kamery, gdyż w zasadzie to nawet nie przeciwnik. Co innego Bot lub Wieżyczka.
W Bioshocku 1 najbardziej denerwował mnie Uszatek. Jest szybki, trudno w niego trafić (chociaż to Tatusiek). Poza tym jego nitownica i miny zadają ogromne obrażenia.
W Bioshock 2 najgorszym przeciwnikiem była zdecydowanie Starsza Siostra. Silna, szybka, gigantyczne obrażenia. Najgorzej było na poziomie "Na zewnątrz Persefony" (czy jakoś tak) i wiadomo dlaczego.
P.S. mam nadzieję, że nie za dużo opcji w ankiecie .
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Hej PMG, sorry że przeszkadzam, ale czy mógłbyś zmienić pytanie ,,najgorszy'' na denerwujący/niebezpieczny, bo nie wiem czy zaznaczyć tego który mnie najbardziej wkurza, tego najtrudniejszego czy tego który mi się nie podoba.
_________________ Good girls gather, gather, gather...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum