Wysłany: 2008-01-16, 21:18 Zgrywanie gameplay'a z gry
Siema albo sie nie ma..Czy ktoś byłby tak bardzo uprzejmy i powiedzieć jak/albo jaki programik trzbea pobrac żeby zrobic własny filmik o Bioshock?!(bo chcem nagrac swój gameplay):DD pzdr
tak chcem nagrać gameplay i dodac jakas muzyczke..:D powiedz i wytłumacz jak i co
_________________ Urka Burka Umyj Siurka [=
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-16, 22:50
no to tak. jak masz juz FRAPSA to włącz go i sprawdz jakim przyciskiem włączasz nagrywanie. Potem minimalizujesz FRAPSA włączasz BSa no i podczas grania naciskasz odpowiedni przycisk na glawiaturze i filmik sie nagrywa. Tylko uważaj bo gra zaraz zaczyn sie ZACINAĆ wielce to nie przeszkadza ale troszke wkurza. A co dodania dzwięku właczasz MOVE MAKERA dodajesz filmik nastepnie muze jaką chcesz dodać i heja. POZDRO.
Sasza skończ sie tak upominać o to głupie piwo
Kurna w każdym poście A i piwo, jak tak lubisz dostawać piwa (a jeszcze żadnego nie dostałeś, to se daj w sygnatureke: piwo, piwo i piwo)
To ja powinienem je dostać bo ja powiedziałem jakim programem
A że później od ciebie wszedłem na forum to już "pierwszy, pierwszy" żeby tylko piwo dostać
A co do FRAPS'a to 30 sek to tylko wersja demo to co podał sasza.
Nagrywasz F9 sklejasz w jeden filmik najlepiej wyłącz nagrywanie dźwięku.
Tu fraps FULL: **********
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum