Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-08-20, 19:10 Nabór na moderatora
Napiszę krótko, w związku z tym, że większość redakcji (także i ja), ma coraz więcej obowiązków, a doba jak na złość ciągle ma tylko 24h potrzeba nam dodatkowej "pary rąk", która pomogła by pilnować porządku na forum.
Tak więc ogłaszamy nabór na moderatora forum.
Jakie są obowiązki na forum, każdy z zainteresowanych chyba wiedzieć powinien, więc rozpisywać się w tej kwestii nie będę.
Co oferujemy w zamian?
No cóż, jesteśmy można by powiedzieć "instytucją charytatywną", sami nie zarabiamy na prowadzeniu serwisu ani nie czerpiemy żadnych innych profitów.
Jedyne co mogę zaoferować to alias(!) mailowy w domenie @bioshock.com.pl oraz takie pierdółki na forum jak własna ranga, kolor, dłuższy podpis, itp.
Tak więc, jeżeli uważasz, że to Ty jesteś idealnym kandydatem na moderatora wyślij swoje zgłoszenia na piotrw@bioshock.com.pl i "sprzedaj się" - przekonaj nas, że nie ma lepszych od Ciebie
Oferty rozpatrywać będziemy do końca sierpnia (bierzemy pod uwagę, że niektórzy mogą być jeszcze na wakacjach). Planujemy przyjąć jedną osobę na stanowisko moderatora, ale nie jest powiedziane, że nie przyjmiemy dwóch czy trzech osób, zaznaczam, że działa to też w drugą stronę, możemy ostatecznie nikogo nie przyjąć (z różnych powodów).
Ponieważ sprawa dotyczy "życia forum", nie zamieszczam informacji o naborze na stronie głównej serwisu, a podczas samej rekrutacji będzie brana pod uwagę dotychczasowa aktywność użytkownika na forum.
Wszelkie ewentualnie pytania dotyczące naboru proszę zadawać w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez PiotrW 2009-10-26, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-08-20, 20:20
Hmmm a może ja będe takim podwójnym moderatorem?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-08-22, 17:42
Oczywiście DarkMaster żartował, każdy ma takie szanse na jakie zapracował. Nie będe pisał kto jakie ma, więc bez kłótni.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-08-25, 20:12
Koniec będzie 31 Sierpnia o 24:00 i (chyba ze Piotr się na to zdecyduje) nie przekładamy tej daty.
Wysłany: 2009-08-25, 23:22
Ło Boże czepiasz się chodziło mi o 12 w nocy inaczej 0:00
Wysłany: 2009-08-31, 11:54
Hmmmm dzisiaj albo jutro, zobaczymy kiedy Piotr będzie na GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum