Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-08-27, 09:36
Także gram na pc i nie żałuję Niech inni mówią co chcą, ale myszka+klawiatura to najlepsze sterownie dla fps'ów.
P.S: Wiem, że do konsoli też można podłączyć oba te rządzenia, ale powiedzcie tak szczerze, kto tak robi?
P.S 2: Nie jestem fanbojem PC, bo posiadam także w domu kilka konsoli i uważam, że z reguły te najciekawsze (jak dla mnie) gry wychodzą niestety tylko na konsole (Zelda, Okami, VF).
Wysłany: 2007-08-27, 10:41
PiotrW napisał/a:
Niech inni mówią co chcą, ale myszka+klawiatura to najlepsze sterownie dla fps'ów.
Oczywiście, że PC. Tak jak wspomniał PiotrW jest to najlepszy zestaw do FPS'ów
Baa, oczywiście, że na PC! szkoda tylko, że z obsługą DirectX 9.0c
No ale w przyszłości jak zaopatrzę się w kartę graficzną która współpracuję DirectX 10, po prostu Bioshock-a będę poznawał na nowo z ładniejszą grafiką!! Podwójna przyjemność
Bo teraz mimo DirectX 9.0c gra wygląda IMHO rewelacyjnie ! !
Jestem zatwardziałym pectowcem, więc oczywistym jest, że gram (w demo póki co) na PCcie. A z konsol to mam staruteńkiego Gameboya Colora w kolorze jasny green Nie ma to jak dobry komputer, chociaż na konsole pare fajnych gier wyszło, ot choćby Gears of War, ale i tak możemy zobaczyć potęgę komputerów osobistych. Czemu potęgę? Bo każda fajna gra z konsoli wychodzi w końcu na pieca jak np. wyżej wspomniany shooter czy Assasin Creed, albo GTA (osobiście tego tytułu nie lubię). Pozdrowienia.
Gram na PC i to z prostej przyczyny. Xboxy i PS2.3 itp są popularne w bogatych Stanach zjednoczonych, tam praktycznie to tylko na tym sie gra.
Europa to nie usa, tu granie zawsze będzie traktowane jako drugorzędna rola kompa, paranoja, jakiś kołtunizm.. ale tak jest...!!!
na Lapie gram:) da się na high ustawienia co prawda w 800x600 ale chodzi dobrze i jakby ktoś chciał wiedzieć: compal hel80 C2D T7200, 2GB RAM, GF Go7600 256MB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum