A ja gram na Xboxie I celowanie wcale nie jest takie trudne jak się trochę potrenuje
Również w BioShocka bawiłem się na Xboxie. Granie na konsoli jest przyjemne, kontrola padem intuicyjna i mniej angażująca niż granie myszką i klawiaturą. Problem pojawia się gdy mielibyśmy zmierzyć się z graczem kontrolowanym myszką i klawiaturą. Pad mimo wygody oferuje mniejsze "możliwości" sterowania - mamy słabszą precyzję bądź prędkość (choć może po prostu nie jestem jeszcze dostatecznie Pr0 ). To jeden z istotnych problemów gdy próbujemy dać w sieciowym fpp możliwość gry pomiędzy graczami konsolowymi i blaszakowymi.
W single player'owych grach, jaką był bioshock, jednak gra na konsoli daje troszkę inne doświadczenia - wygoda i relaks - nie ma to jak rozłożyć się na kanapie z padem w dłoni. Ale w nadchodzące sieciowe fpp (UT3 i pewnie Gears'y na PC) zdecydowanie bawić się będę na blaszaku.
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-07-05, 00:04
A ja tylko i wyłacznie jestem wyznawca pieca i tylko na nim gram i nie mam zamiaru kupowac konsoli, nawet jak na pieca nie będzie już gier to i tak nie kupie konsoli bo kocham tylko kompy no może w ostatecznosci kupie jeśli BS3 nie wyjdzie na pieca. PZDRO
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-05, 15:42
Zdrajca, jak śmiesz trzymać szanownego PCta obok marnej konsoli nie no se jaja robie według mnie to nie ma znaczenia kto na czym gra lecz jak gra i czy dobrze sie bawi bo może grac nawet na GAMEBOYu ale sie dobrze bawić i tylko to sie liczy. pzdro
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-07-05, 20:19
Najlepsze sa klutnie na roznych forach ,dlaczego ten gra na PC a ten na konsoli. Dlaczego lepiej na PC a czego lepiej na konsoli. Czasami to mozna tak sie porzadnie wybrechac z tego co ludzie pisza ze to bajka. Gdzies czytalem ze lepek chcial robic emulator do PS3 i GTA4 czy cos tam chodzi mu na full plynnie, uporczywie trzymal swoja racje ze juz ma zrobiony tylko nie wie jak na neta wrzucic. Ale wracajac do tematu gram na PCecie ,bo po pierwsze to moje miejsce pracy. Wole sobie raz na jakis czas ulepszyc kompa niz kupic konsole i wydawac na gry po 200 pare zł... Takie moje zdanie hihehhuhuahah
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wysłany: 2008-07-05, 22:14
He he chociaż jeden porządny, dla mnie komp to tez miejsce pracy więc sami wiecie ale konsole może kiedys kupie ale dla mnie jak na rzei NEXT GENOWĄ platformą jest PC gry tańsze no i jedyna wada że szybko się starzeje no ale wszystko ma swoje wady, nawet JA
Wysłany: 2009-06-30, 22:35
I na czym się lepiej gra??
Ja gram na kompie. Według mnie komputer to najlepsza platforma do grania, choć muszę przyznać, że na konsolach też się super gra, ale gry na kompa są w większości spolszczone, można je modyfikować i robić wiele wiele innych rzeczy, których na konsoli nie zrobimy.
Wysłany: 2009-07-16, 18:30
Witamy nowego. A tak żeby offtopu nie było to grałem ostatnio w BioShocka na komórce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum