Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-10-11, 21:26
I tak rodzi się kolejny fan BSa muahahahahaahahahaha, no ale żeby dalej nie offtopować (no może taki lekki offtopik) to jaka była wasza najsłabsza konfiguracja na jakiej kiedykolwiek graliście??
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Jako że nie napisane, że najsłabsza do Bioshocka (bezczelny jestem, co nie? ), to grałem na:
Pentium 100Mhz
16Mb Ram
S3 Trio V64 1 Mb (taka grafika, ale na karcie były wolne sloty, coby do dwóch 2Mb ją rozbudowac)
Dysk 0,85Gb
Konfig:
RAM: 2GB 800Mhz
Grafika: GeForce 8600GT 512 RAM - wielu uważa że to słaba karta, dla mnie jest to cud jakość/cena
Proc: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz @ 3 GHz
Winda: Windows XP Professional SP3
Direct: DirectX 9.0c - nie zamierzam zmieniać, Vista tylko spowalnia a DX10 nic nie wnosi wartego spadku wydajność ok. 10%
Full Detale, 1024/860, AA i działa bez lagów, chociażby tarł na mnie Bouncer i stado "hołdini" splicerów.
Wysłany: 2008-11-13, 17:32
Vx_xV_Bartek007 napisał/a:
Grafika: GeForce 8600GT 512 RAM - wielu uważa że to słaba karta, dla mnie jest to cud jakość/cena
Proc: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz @ 3 GHz
Bierzesz słabą kartę tylko dlatego, że jest tania za to wspomagasz ją prockiem z wyższej półki. Jeśli składałeś kompa głównie do gier to według wybór kompletnie bez sensu.
Vx_xV_Bartek007 napisał/a:
Direct: DirectX 9.0c - nie zamierzam zmieniać, Vista tylko spowalnia a DX10 nic nie wnosi wartego spadku wydajność ok. 10%
Żeby to było tylko 10%...
Procek wziąłem tylko dla jednej rzeczy - Fizyka. Nie jest to proc hiper, ale do obliczeń fizycznych jest jak znalazł, przynajmniej dla mnie. Grafika to tylko dodatek do całości, bo ja wolę programować niż grać
PS: Bo grafikę kupiłem taką by była tania, ale też żebym mógł sobie pograć w inne nowe tytuły.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-12-04, 22:40
Konfiguracja mojego pierwszego PieCa (chyba już podawałem ale co tam):
Procesor: 800 MHz AMD Duron
Karta gaf.: NVidia Geforce 4 64 MB
HDD: na początku 19 GB potem 80 GB
RAM: 128 MB
Płyta główna: już nie pamiętam.
No to jeszcze podam konfiguracje laptopa z którego najczęściej pisze na tym forum:
Procesor: Intel Celeron M 1.8 HGz
Karta graf.: Radeon Xpress 200 cośtam
RAM: 256 MB ale karta grafy troche z niej kradnie
Ogólnie laptop total syf ale na nim jakos net działa więc nie mam wybrou, no chyba ze kompa swojego będe przenosił.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum