Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-27, 20:40
O kurde, bez obrazy ale wyglądasz na trzydziestke a garnitur wygląda na płaszcz. Ale przejdźmy do tematu, ja polecam muzyke z Hitmana:Blood Money, moze nie kojarzy ona się aż tak bardzo z BSem ale za to jest bardzo klimatyczna.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-11-27, 23:37
Mi z reguły dają 15-16 lat wiecie jakie miałem problemy z kupieniem alkoholu w sklepie gdy jeszcze nie miałem dowodu?
Ale już nie offtopujmy przejdźmy do muzyki.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: South Park
Wysłany: 2010-01-23, 15:01
A mi z bioshockiem nie kojarzy się muzyka lat 20. Bardziej jednak The Mars Volta - De-Loused in the Comatorium , opowieść o poszukiwaniu samego siebie, dobra i zła, Spiral ma coś w sobie z boshocka, Queens of the Stone Age z szczególności utwory z R takie jak :Suto Pilot, Lost art of Keeping Secrets, Better Living. Pink Floyd - The Wall, cała ta muzyka posiada coś w sobie, ukazuje wnętrze człowieka i jego życie. A Bioshock ma podobne treści ukryte w sobie, kim jesteśmy, dokąd zmierzamy, i czy człowiek ma prawo łamać pewne prawa dla nauki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum