Prosto i treściwie spytam. Czy gra ktoś jeszcze na multi w Bioshocka 2 ? Pytam z czystej ciekawości. Chodzi mi o popularność tego trybu. Jak wy to widzicie ?
Na początek radzę zmienić nazwę tematu, bo myślałem że to temat o rodzajach śmierci w multi. Szczerze mówiąc jak ostatnio odwiedzałem serwery to było nawet sporo graczy, ale muszę powiedzieć że ostatnio multiplayer do BS2 nie jest zbyt popularny.
_________________ Good girls gather, gather, gather...
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2012-01-10, 20:35
Również się nie dziwie ze BS2 multi umiera. Przy tak gigantycznych przeciwnikach jak BF czy Call of Duty przy BS2 multi pozostaną tylko zatwardziali fani (dobrze wiem że nie gram ale aktualnie mój komp umarł już kompletnie tak to chętnie bym pyknął). Może kiedyś zrobimy sobie forumowy meczyk.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Soldi
Wysłany: 2012-02-14, 11:24
Multi w BS2 jest spoko, ale niestety ta gra na PC sprzedała się słabo - mniej niż 200tys kopii i dlatego mało osób gra. Warto też dodać problemy z usługą GfWL - która strasznie zniechęca do zabawy.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2012-02-15, 17:26
No ja i Ramzes01 we dwóch raczej nie pykniemy w multi. Potrzeba więcej osób
przynajmniej po 3 w drużynie.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum