Pewnie i tak połowa użytkowników powie ,,i po co zakładałeś ten badziewny temat'' no ale nic jak na razie forum jest rzadko odwiedzane i zrobiłem temat o motoryzacji żeby inni użytkownicy wypowiedzieli sie na czym jeżdżą, czy maja w ogóle sobie coś kupić. Jak już zapewne wiecie (albo i nie) lubię wsiąść na motór i jeździć aż zabraknie wachy .
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-08-09, 01:11
A taczka z silnikiem od kosiarki sie liczy?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Po maturze zabieram się za prawko. Jak zdam, planuje sobie kupić jakiś stary samochód (taki za grosze), najlepiej coś polskiego - marzy mi się trabant, choć co innego też może być, bo chce się pobawić w modding. Nie chodzi mi tutaj o tuning jakiemu poddawane są samochody przez swoich łysych właścicieli. Chodzi mi o zrobienie z tego samochodu z klasą z drewnianymi elmentami, wskaźnikami w stylu vintage itp. Trochę się bawię drewnem, więc nie powinno to być dla mnie wielkim problemem.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-09-07, 23:00
Powodzenia, ja planuje prawko zdać w przyszłym roku, na razie mi sie jakoś nie spieszy, a samochód to kto wie może dostane od mojego wuja aczkolwiek na początek to bym sie bał do niego wsiąść. Na początek maluch w zupełności mi wystarczy.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Rozwaliłeś mnie tym trabantem XD. Jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałem zamiast zbierać na porządny samochód.
A co na to twoi kumple Inq.
Sasza masz tego maczana czy juz czy nie bo fajnie się nim drifty robi.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-09-08, 17:17
Wiesz Bouncer, jak ktoś lubi stare samochody lub motory to nie musisz odrazu każdego krytykować
Bo jak ci się coś nie podoba to odrazu = głupi jesteś !?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum