BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Szynek
2010-06-05, 22:32
Moje zdanie na temat gry Bioshock
Autor Wiadomość
serpico1939 

Wysłany: 2010-06-05, 21:41   Moje zdanie na temat gry Bioshock

Witam bo to mój pierwszy post :) Działo się to ok 3 lata temu, byłem u kumpla, wgrał on właśnie demko Bioshocka, chciałem zobaczyć, bo po gameplayach zapowiadało się wyśmienicie. Kumpel włącza, na samym początku JEZU PRZENAJŚWIĘTRZY jaka woda!!! JEZU TOŻ TO PRAWDZIWE ŻYCIE A NIE GRA :) zaznaczam że miałem przestój w grach od 2005 do tamtego momentu więc to zrobiło na mnie kolosalne wrażenie, ok dochodzi do latarni morskiej i znowu oczy z orbit, nad przepięknymi pixel shaderami oddwzorowaniem mokrego betonu. Później ciemno za dzwiami, wejście do batyskafu, i scenka propagandowa, i wtedy po niej JA SIĘ CHYBA PRAWIE SPUŚCIŁEM, PIERWSZY RAZ WIDZIAŁEM COŚ TAKIEGO W GRZE, PO PROSTU NIE MAM SŁÓW, TO BYŁO JAK 20 000 MIL PODMORSKIEJ ŻEGLUGI ALE O 100 PROCENT LEPIEJ, naprawdę, nawet kumpel nagrał film z moimi reakcjami (cytuje: o ja pierdole, jezu, booooże, cuuudo :) ) POPROSTU KLIMAT, SCENARIUSZ GRAFIKA ZWALA Z NÓG!!! to jest coś co nie da opisać NA PODSTAWIE TEJ GRY MOŻNA BY BYŁO NAKRĘCIĆ WYBITNY FILM. Przeszedłem tą gre od deski do deski, jedyny mankament że walk jest za często, przez co gra się nuzy, sam pomysł siostrzyczek, tatuśków JEST POPROSTU NIE DO OPISANIA, naprawde jedna z najwybitnejszych nowszych gier w które dano mi zagrać. Końcówka (dobra, nie zabijałem siostrzyczek, dlaczego miałbym zabijać te biedne maleństwa) była typowa ale o dziwo chciało mi się płakać ze wzruszenia :)

W PEŁNI ZASŁUŻONE 10/10

jest rok 2010 i gra nadal wygląda przepięknie, ogólnie moje zdanie jest takie : od 2007 grafika w grach się nie zmienia, więcej nic już nie pokażą :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 58 piw(a)
Wysłany: 2010-06-05, 22:31   

Witamy nowego użytkownika.

Opiniami na temat Bioshock'a (bez spoilerów) wymieniamy się TUTAJ. Proponuję zamieścić tam swojego posta, natomiast ten temat muszę zamknąć.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi