Okej, za mną już 2h gry w Minerva's Den, a nie skończyłem nawet PIERWSZEGO levelu, a zostały jeszcze dwa.
Gra jest cudowna po prostu. Wszystko co mogło być nowe i odświeżone -takie właśnie jest. Lancer "w praniu" wypada cudownie, to samo tyczy nowych robotów (jest ich nawet więcej niż wymieniano w zapowiedziach) i Splicerów, a także broni i plazmida. Jest też tonik zdobyty w Protector Trials.
Mapa ma świetny klimat, pełna jest detali, sekretów i mniejszych bądź większych elementów przyciągających oko.
Nie chcę nikomu spoilerować, ale DLC przebija chyba samego BioShocka 2 pod paroma względami i pomysłami.
Grasz na PC? Jeśli tak to powiedz mi: czy te punkty Microsoft'u do xbox'a działają też na PC? Innych na Allegro nie znalazłem.
Powinny, ale nie jestem do końca pewien jak to działa bo gram na X360.
Dodatku (tego ani poprzedniego) i tak nadal nie ma na PC.
Cytat:
A może mi ktoś powiedzieć ile te punkty kosztują, oraz gdzie/jak je kupić?
W wypadku X360 jedynie w formie kodów/kart zdrapek na Allegro. Teraz dałem niecałe 50zł za "doładowanie" 800MSP, ale cena zależy głównie od aktualnego kursu ojro.
Będzie to można po ludzku kupić w sklepie czy tylko torrent? (PC)
A od kiedy to brak wersji pudełkowej oznacza brak jakiejkolwiek innej? Tysiące ludzi sobie radzą, a Ty się musisz wykręcać torrentem
Kilka słów o Minerva's Den ode mnie - najlepsze DLC w jakie kiedykolwiek grałem. Fabuła i klimat biją na głowę te z BioShocka 2 i pod wieloma względami nawiązują do jedynki. Nowi splicerzy, boty i Big Daddy są świetni; to samo tyczy Laser Guna i plazmida - korzysta się z nich z przyjemnością i bardzo dobrze sprawdzają się w praktyce.
Przejście DLC za pierwszym razem zajęło mi jakieś 6h, co jak na taką cenę jest wynikiem idealnym. Levele są zresztą olbrzymie, pełne easterów eggów i poukrywanych znajdziek, jest też parę zadań opcjonalnych.
Jak dla mnie 10/10, taki BioShock 2 i 1/2, z tym, że ukłonem w stronę jedynki.
lepiej kupić pudełkową wersję niż punkty na allegro nie wiedząc czy nie zrobią cię na szaro,
a tak pójdziesz do sklepu i wiesz że nie kupujesz kota w worku.
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum