lepiej kupić pudełkową wersję niż punkty na allegro nie wiedząc czy nie zrobią cię na szaro,
a tak pójdziesz do sklepu i wiesz że nie kupujesz kota w worku.
Kto i z czym ma cię zrobić na szaro? Punkty na allegro sprzedają normalne sklepy i firmy profesjonalnie się tym zajmujące. Po 10-15 min od przelewu dostajesz na maila kod i po problemie. Nie róbcie z siebie inwalidów życiowych - proszę. Kupuję tak doładowania XBL od lat i nie miałem ani jednego problemu z niczym. No ale mówię - lepiej narzekać i szukać wymówek dla piracenia.
Wasza strata, ja przynajmniej mogę się cieszyć genialną grą:)
Większych bzdur dawno nie słyszałem.
Punktów nikt nikomu zabrać nie może - co najwyżej SAM KOD może mieć określoną ważność. Dlatego też zaraz po otrzymaniu klucza wklepujemy go do konsoli/na stronę Liva i cieszymy się punktami.
Taki system funkcjonuje w wielu krajach od kilku lat. Powtarzam, nie róbcie z siebie kalek i niemoków.
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-15, 18:23
Wczoraj w nocy miałem okazję ukończyć Minerva's Den na moim xboxie (łącznie po trzech nocach grania ok.7-8h, ale ja zwiedzam każdy kąt gdy gram w BS'a wszędzie muszę zajrzeć, czasem po dwa razy ).
Nie zostaje mi nic innego jak poprzeć zdanie użytkownika Kat.
Dodatek ten jest niesamowicie klimatyczny, i szczerze mówiąc 800pkt za niego to śmieszne pieniądze (patrząc na to co inni dają za tyle punktów).
Dodatek jest długi, jest stosunkowo sporo nowości, fajna historia, klimatyczne zakończenie.
Jeżeli ktoś z Was gra na konsoli powinien koniecznie zakupić ten dodatek, reszta niech poczeka na wersję pc i bez zastanowienia kupuje jak tylko będzie to możliwe.
Każdy fan BioShocka powinien zagrać w Minerva's Den.
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-18, 21:33
Z tego co słyszałem opóźnienie dodatku w wersji na pc wynika z tego, że w przypadku BioShocka 2 i dodatków do niego, platformami głównymi były konsole, i dopiero później wszystko było konwertowane na PC. Oprócz tego, dodatek ma zostać wydany wraz z dużym patchem.
Większych bzdur dawno nie słyszałem.
Punktów nikt nikomu zabrać nie może - co najwyżej SAM KOD może mieć określoną ważność. Dlatego też zaraz po otrzymaniu klucza wklepujemy go do konsoli/na stronę Liva i cieszymy się punktami.
Taki system funkcjonuje w wielu krajach od kilku lat. Powtarzam, nie róbcie z siebie kalek i niemoków.
Chyba się nie rozumiemy.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum