BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Migający czarny ekran podczas gry
Autor Wiadomość
icnivad
[Usunięty]

Wysłany: 2007-11-03, 23:04   Migający czarny ekran podczas gry

Witam!
Może ktoś miał podobny problem jak ja i będzie umiał mi pomóc:

Zainstalowałem grę, wszystko niby chodzi jak trzeba... ale przez pierwsze kilkanaście sekund. Później gra działa, nie wywala do Windowsów, nie zwalnia jakoś strasznie, ale mniej więcej co 5 sekund obraz na chwilę staje się czarny, słychć jakieś "pryknięcie" z głośników i gra leci dalej. Poczytałem co nieco na forach, zainstalowałem nowe sterowniki do karty graficznej, pozamykałem niepotrzebe aplikacje, zwolniłem sporo miejsca na HD i nic, nadal to samo.
Próbowałem zainstalować "Bioshock hotfix" dla kart ATI, ale niestety ja mam ATI Mobility Radeon x1600, a ten plik chyba nie obsługuje mojej karty, bo kiedy instaluję program wyskakuje mi napis: "Program instalacyjny nie znalazł sterownika zgodnego z posiadanym sprzętem lub systemem operacyjnym. Program instalacyjny zostanie zakończony."
Bardzo proszę o pomoc, bo w ten sposób po prostu nie da się grać i będę chyba zmuszony grę zwrócić. Jeśli to coś pomoże, podaję dane mojego komputera:

HP Compaq nx9420
Intel Centrino Duo 1,83 GHz
1GB RAM
ATI Mobility Radeon x1600 256 MB
Windows XP Home Edition

Odpowiedz do tematu