Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2010-01-04, 23:42
Z rodziną tak już bywa, że jeśli nie ma tam osoby która jest mniejwięcej w twoim wieku, ciężko się z kim kolwiek dogadać.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
odnośnie odpowiedzi skierowanych do mnie.
Facet mnie nie lubi, i dał to wyraźnie do zrozumienia-mnie i mamie.
ale nie oto chodzi!
chciałem pokazać że lepiej nie próbować wymieniać darowanej szkapy,przynajmniej do póki nie kopie.(Łopatologicznie: lepiej nie narzekać póki nie jest źle, bo "zawsze może być gorzej")
@inq. W porównaniu do mojego brata który kończy za niedługo 17 lat- Wedlug mnie wyglądasz starzej niż te matematyczne 18 lat.Gdzieś tak około 20 (tzn. mam wrażenie że przez ok.6 lat nie zmieni ci się fizjonomia twarzy, za bardzo)
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Ostatnio zmieniony przez J.Galt 2010-01-05, 16:56, w całości zmieniany 1 raz
@inq. W porównaniu do mojego brata który kończy za niedługo 17 lat- Wedlug mnie wyglądasz starzej niż te matematyczne 18 lat.Gdzieś tak około 20 (tzn. mam wrażenie że przez ok.6 lat nie zmieni ci się fizjonomia twarzy, za bardzo)
Przytoczę rozmowe z dzisiaj:
- Mnie nigdy o dowód nie pytają.
- Bo ty wyglądasz jakbyś miał 80.
Tak w ogóle to się chyba ogolę, bo mam trochę menelską brodę ("żydowską", jak wolą niektórzy).
http://www.youtube.com/watch?v=I30ueX-uJmE - tak to wygląda.
Na tym zdjęciu w avatarze tego nie widać, wyglądam raczej jak gładko ogolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum