Witam!! W Bioshocku mam swoją Little Sister i jak zabije genofaga lub Big Daddyego to co muszę zrobić aby ona wydobywała mi z nich Adama bo piszę abym naciskał R ale nic się wtedy nie dzieję i na gurzę jest pokazane takie kółko i tam pisze Gather 0/2 Pomocy o co chodzi jak mam wydobyć tego Adama! Bioshock jest nowy z najnowszym Patchem pobranym przez Windows LIVE Kupiłem go wczoraj
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-05-07, 19:17
Skąd Ty próbujesz wydobyć tego ADAM-a? Ze zwłok zabitych przez Ciebie Genofagów, czy ze zwłok zaznaczonych na mapie ?
Spoiler:
Ze zwłok "ręcznie" zabitych Genofagów nie da się zbierać ADAM-a. Da się go zebrać tylko ze zwłok zaznaczonych na mapie. Leżą one chyba po 2 na lokację. Klawiszem "R" każesz Siostrzycce "poprowadzić" Cię do tych zwłok. Trzeba tylko przytrzymać ten klawisz. ADAM-a zbierasz przytrzymując klawisz "B". Siostrzyczka schodzi z Ciebie i rozpoczyna zbieranie . nie wiem, jak to jest na Pathach, ale sądzę, że tak samo.
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2011-05-17, 12:38
Dokładnie jak powiedział PMG, tylko z nielicznych Genofagów możesz wydobyć Adam, nie z każdego którego zabijesz.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
To świeży temat, jeszcze się nawet nie zadomowił w dodatku jest o tym co najbardziej lubię w bioshock'u ale cóż problem został rozwiązany pora żeby któryś z adminów go zamknął.
_________________ Good girls gather, gather, gather...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum