Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-13, 11:07
Nie zaprzeczam, to jest problem naszego serwisu. Kilkukrotnie już siadałem i próbowałem uzupełnić brakujące działy, ale nigdy efekt końcowy nie był taki jak oczekiwałem (czyt. artykuły nie były na takim poziomie by nadawały się na stronę). Napewno uzupełnimy te działy. Jednakże, jeżeli chciałbyś wspomóc serwis/zaistnieć w sieci, to bardzo chętnie zamieszczę artykuły napisane przez Ciebie (oczywiście to samo dotyczy innych użytkowników) i odpowiednio Ci to wynagrodzę (np. po za oczywistą informacją przy artykule kto jest jej autorem, mógłbym zaoferować alias mailowy twój_nick@bioshock.com.pl).
A propo postaci... Słyszałem opinię, że "czasem gracza pcha dalej do przodu bardziej chęć znalezienia następnej taśmy, niż cokolweik innego" (To nie tak brzmiało, ale sens ten sam).
Dlatego uważałbym przy opisach postaci kluczowych dla fabuły, albo przynajmniej umieściłbym ostrzeżenie o ew. spoilerach.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-06-22, 15:31
Solucją to ja sie chętnie zajme 8 razy przeszedłem BIOSHOCKA na każdym poziomie trudności więc jakoś mi pójdize z tą solucją.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-07-20, 18:24
Jeśli będziecie się zajmowali aktualizacją strony to chciałbym przypomnieć o TYM pomyśle. Założę się, że po wakacjach wyjdzie jakaś reedycja BioShock'a, ludzie rzucą się do sklepów i znowu będziemy mieli 379723 tematów typu "Dlaczego nie widać kursora w menu głównym?" albo "Dlaczego nie mogę uratować dziewczynki w polskiej wersji z angielskim patch'em 1.1?"
Wysłany: 2008-07-20, 19:26
Zgadzam sie przydałby sie taki temacik, o ile będzie reedycja jakiś dodatek albo co, potem forum będzie zasyfione a my bedziemy pływać w górze śmieci (ciekawe kto wtedy byłby królem wysypiska) ale taki temat sie przyda. POZDRO
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum