Witam, otóż mam problem dotyczący multiplayer'a polega on na tym że mam pomimo czystego jak łza transferu (1Mb/s) mam niemiłosierne lagi, w tej chwili ściągam patcha, może coś pomoże, pliku Bioshock2MP.ini za nic nie mogę znaleźć , firewall wyłączony nie mam więcej pomysłów ani innych problemów proszę o szybką pomoc .
Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-08-01, 00:26
To jest typowe dla multi BioShocka. Ja pomimo że mam 25mb/s miewam okresowe lagi. Mieli naprawić ten problem i multi był już płynny. Może po prostu niefortunnie trafiłeś?
Jeśli ciągle masz lagi - zmień neta na lepszy, bo niestety 1mb nie zapewni Ci komfortowego grania. Innego rozwiązania chyba niema chyba że patche zadziałają
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2012-03-19, 20:58
To normalne. W polsce nie masz żadnych serwerów BS2 multi. Lagi były, są i będą. Nic na to raczej nie poradzisz. No chyba że o czymś nie wiem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum