Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-07-10, 19:00 Łączenie plazmidów
Jak zapewne wiecie (albo i nie) w BioShocku 2 będzie możliwość łączenia plazmidów przykładem może być wiadome już połączenie Spopielenia i pułapki wiru. W tym temacie podawajcie własne propozycje łączenia plazmidów. Plazmidy mogą być zabierane z TEGO tematu.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-10, 20:08
Zajebiaszczy pomysł a i jeszcze wypisujcie wady połączeń plazmidów np w tym przypadku żadne "skarby" nie zostają po ofierze.
No to ja zapodam spopielenie i manekin:
gdy przeciwnik zaatakuje manekina stanie w płomieniach. Wad chyba nie ma poza tymn że manekin zaraz znika po ataku.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-11, 13:51
Hmmm w sumie dobry pomysł, bo skoro po zamrożeniu skarby się rozpadają to po spaleniu powinny, niektóre się spalić.
zamrożenie + isect swarm.kiedy owady zaczynają go żądlić ,on sie zamraża.Po zabiciu go rozpada się na kawałeczki , a i much (albo osy,pszczoły)też giną.
Incinerate + Target Dummy +Elektro Bolt Zapalamy manekina i porażany prądem przeciwnik gdy podejdzie blisko manekina zostaje porażony prądem i podpalony.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wysłany: 2009-07-13, 16:48
zamrożenie+manekin, nie to połączenie nie zamraża przeciwnika po prostu tworzymy maneika i go zamrażamy, gdy przeciwnik go zaatakuje maneik rozpada się i rani praktycznie wszystkich (prócz nas) kawałkami lodu.
Wysłany: 2009-08-14, 12:09
Hmmmm
To może Naturalny kamuflaż + enrage (tak wiem kamuflaż to tonik) gdy rzucasz w przeciwnika staje się on niewidzialny i atakuje pobratyńców, gorzej jak nikogo w pobliżu nie ma
Temat moim zdaniem nie bardzo sensowny, choć nie mówię że pomysły podane powyżej nie są fajne. Wszystkich plasmidów jest 10 i jeden z patcha 1.1.
lepiej poczekać na BSa 2, wtedy się wypowiem.
Ps. mateusz widać ci na Xfire w co grasz. Lepiej to schowaj
(wstyd we wsi robisz )
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum