jak dla mnie temat sensowny
a co do XFIRE - co jest złego w tym że gram w CHROME, hm? A może jesteś jednym z tych gości co gadają po brazylijsku i których załatwiam z moimi kumplami?
Chrome - grałem, jedna z lepszych Polskich gier
A pomysł z łączeniem plazmidów jest strzałem w 10 - tylko czy będę miał czas na ich urzycie, to jest pytanie.
Ogur - no wiesz... Jak posadzisz siostrzyczkę, aby zbierała ADAMA to czas się znajdzie
A co do CHROME- tak. Zdecydowanie jedna z lepszych gier Obecnie gram w multiplayerze i idzie mi coraz lepiej Może jakoś poprawię swój celownik do czasu BioShock'a 2
"Masz dosyć ludzi biegnących za tobą? Nic prostszego. Wystarczy użyć najnowszego plazmidu firmy Ryan Industries: Fire Boom. Odepchnij przeciwników daleko od siebie, podpalając ich na wszelki wypadek. Uważaj. Ogień się rozprzestrzenia!
Winter Blast + Elektro Bolt + Telekinesis
splicer zostaje zamrożony i porażony prądem (przez co się staje słupem wysokiego napięcia) a my rzucamy nim w grupę splicerów a następnie on się rozpada i staje się kawałkami lodu które rażą prądem splicerów
co do swarm master- Mam nadzieję, że gdy rzucę na wroba osy, a potem go podpalę, to osy znikną. Bo przecież usmażyły by się. Podoba mi sięteżlvl 3 w którym zwłoki zabite swarm master będą uwalniać kolejne osy.
kombo- insect swarm+incinerate. osy po wbiciu we wroga wybuchają.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Mamy do dyspozycji np. Winter Blast oraz Aero Dash. Za pomocą tego pierwszego plazmidu zamrażamy przeciwnika, szybko przełączamy się na Aero Dash i "wlatujemy" za jego pomocą w zamrożoną postać, rozbijając ją. Jest to zarówno bardzo skuteczne jak i bardzo efektowne.
Chciałbym ujrzeć Electro Bolt + Winter Blast + Inercinate. Ofiara najpierw by zamarzała, następnie lód by topniał i ofiara stała by w kałuży wody. Następnie Electro Bolt w połączeniu z wodą zabijałby ją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum